Vybíráme z Adresáře

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: MYSET maximal D130

Dagmar Šimonová | Čtvrtek, 03. duben 2014 |

Přidat na Seznam.cz

e5dba3c40506047d6493b5166ff6a653Dům MYSET maximal od společnosti GREMIUS GROUP, s.r.o. nabízí dostatek prostoru v klidových zónách (ložnice a dva samostatné pokoje) a samozřejmě dostatečný prostor ve společenské zóně obývacího pokoje s kuchyní a jídelním koutem. Jsou na výběr čtyři hlavní varianty fasády: modřín natural, Oregon, desky a stěrka. Ceny domu MYSET maximal se pohybují od 1 460 900 Kč.


d405c4dae0d71354907215e25c41c996Domy MYSET jsou dostupné a pohodlné bydlení na klíč pro jednotlivce, pár i celou rodinu. MYSET má řešení pro každého, kdo touží mít rychle nový a kvalitní dům. Ať jste pár s nemluvnětem, nebo se chystáte do penze, dřevostavba MYSET je řešení, které vám nabídne příjemný prostor pro bydlení. Dům MYSET jsme navrhli s velkorysým přístupem tak, abychom efektivně využili každý kousek prostoru. Díky tomu získáte plnohodnotné bydlení na velice kompaktním půdorysu. Navíc si můžete vybrat z různých variant dispozičního řešení od otevřeného 1+1 až po 4+1. Domy MYSET mají nízkoenergetický standard.


Vzorové domy

Více vzorových domů od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat vzorový dům podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo prohlédnout v online verzi zde.


Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop