Adresář firem - reference

SPLNILA JSEM SI SVŮJ SEN říká šťastná majitelka dřevostavby

SPLNILA JSEM SI SVŮJ SEN říká šťastná majitelka dřevostavby

Redakce | Úterý, 16. duben 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Lékařka a zároveň primářka Erika pochází z Trenčínského kraje, ale své lékařské umění prezentuje také v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně, kde má ambulanci i operační dny. Doma se ale cítí být zejména na Slovensku, kde vlastní Oftalmologickou ambulanci. Zde si také nechala postavit vysněný dům a volba padla na stavební systém PURLIVE.

„Nehledala jsem nejnižší cenu, ale kvalitní systém a provedení výstavby domu. Chtěla jsem dřevostavbu zejména kvůli rychlé výstavbě. Přestože mne tlačil čas, hodně jsem ho strávila hledáním informací o možnostech a trendech ve výstavbě dřevostaveb," vysvětlila Erika.

drevostavba-purlive-reference-exterier-4

„S přípravou a dodávkou jsem byla maximálně spokojená. Jsem ráda, že jsem dřevostavbu realizovala z panelů, které mi dodala firma PURLIVE," potvrdila nadšeně. „Skutečně maximální spokojenost s průběhem stavby, od přípravy, přes projekci, až po rychlou a bezproblémovou realizaci."

drevostavba-purlive-reference-exterier-1

Realizace projektu probíhala na podzim roku 2016. Dokončením domu ještě v zimních měsících se majitelka novostavby přesvědčila nejen o rychlosti výstavby, ale také o výjimečných vlastnostech panelů PURLIVE, které velmi dobře izolují teplo.

„Nikdy jsem vlastní bydlení neměla. Bydlela jsem 20 let buď na internátu v době studií, nebo v nájmu," zavzpomínala Erika. „Pořizovat byt jsem si nikdy nechtěla, protože jsem vždy měla představu velkého domu někde na vesnici s velkou zahradou a se psy," svěřila se. „Jsem spokojená, splnila jsem si svůj sen." Uzavřela s úsměvem.

drevostavba-purlive-reference-exterier-3


Líbil se Vám článek?
gotop