Adresář firem - reference

Zavřelovi: <small>S dětmi jedině na zahradu u bungalovu</small>

Zavřelovi: S dětmi jedině na zahradu u bungalovu

Markéta Kristová | Středa, 16. červen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Jednopatrový dům pro mladou rodinu Zavřelových postavila firmy Dřevo-House v nové zástavbě v Nezamyslicích u Vyškova. Zavřelovi bydleli se svými dvěma dětmi v bytě a chtěli se přestěhovat do většího. Jedná se o upravený katalogový dům Bungalov 138, který je jeden z našich nejprodávanějších.


Úprava typového domu na míru

Oproti typovému bungalovu 138 se zde prohodili dvě místnosti a chodba vede směrem do zahrady. V katalogovém bungalovu je chodba směrem na ulici. Obývacímu pokoji vévodí krásná krbová kamna. Do domu byla umístěna rekuperační jednotka a na střechu fotovoltaické panely.

Na útulnosti domu přidává elektrické podlahové vytápění. A protože se jedná o pasivní dům, tak dodavatelská firma Dřevo-House s.r.o. pomohla mladé rodině vyřídit dotaci Nová Zelená úsporám ve výši 345.000,- Kč.

„Už delší dobu jsme uvažovali o změně. S příchodem dětí nám začal být náš byt opravdu těsný a toužili jsme po zahradě a větší volnosti. A to se nám díky společnosti Dřevo-House podařilo – vybrali jsme si typový bungalov, který splňoval naše požadavky a oni nám jej upravili na míru," hodnotí majitel Martin Zavřel.

Dřevo-House-dům-Zavřelovi-dům

Více fotografií a informací z realizace domu→


Líbil se Vám článek?
gotop