Adresář firem - reference

Pilátovi: <small>V naší dřevostavbě se nám dýchá volněji</small>

Pilátovi: V naší dřevostavbě se nám dýchá volněji

Markéta Kristová | Neděle, 20. červen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Rodina Pilátových se dvěma dětmi se rozhodla přestěhovat z Ostravy za čistějším ovzduším do Dlouhé Loučky na Hané. Vybrali si jednopodlažní katalogový Bungalov 145 od firmy Dřevo-House s dispozicí 4+kk, který pro ně postavili v pasivní variantě.


V dřevostavbě se nám dýchá volněji

Rodině se teď dýchá lépe – po všech stránkách. Přesunem z bytu do domu se zahradou získali Pilátovi více životního prostoru. A nejen to. V malebném podhůří Nízkého Jeseníku nedaleko říčky Oslavy si mohou vychutnávat krásy přírody a díky rekuperační jednotce s kvalitní filtrací mají čerstvý vzduch i doma.

„Kvůli alergiím a astmatu jsme se přestěhovali za čistějším ovzduším. Díky přesunu z Ostravy do menšího města se nám podařilo zpomalit naše životní tempo a začali jsme si víc užívat i jeden druhého. Rozhodli jsme se pro dřevostavbu od společnosti Dřevo-House v pasivní variantě a musím říct, že jsme spokojení",  hodnotí bydlení pan Vít Pilát.

drevo-house-bungalov-145-3


Pasivní dům, aktivní úspora

Na střeše firma Dřevo-House instalovala celkem 8 fotovoltaických panelů. V domě je elektrické podlahové topení a kvalitní okna . Výstavba bungalovu trvala ve standardní době 4 měsíce a dodavatelská firma pomohla majitelům vyřídit dotaci Nová zelená úsporám ve výši 340.000,- Kč. Pasivní dům Pilátovým šetří peněženku i zdraví.

Dřevo-House bungalov 145Dřevo-House bungalov 145

 

Více fotografií a informací z realizace domu→


Líbil se Vám článek?
gotop