Tisk
Hrajte s námi o hodnotné ceny/1

Hrajte s námi o hodnotné ceny/1

Přidat na Seznam.cz

Na půdách a ve stodolách historických roubených chalup najdeme dodnes mnoho předmětů, které sloužily jako nástroje nebo nářadí pro provozování různých tradičních řemesel nebo k běžnému životu dřívějších obyvatel. Většinou jsou vyhledávanými sbírkovými předměty muzeí a skanzenů, mnozí současní majitelé roubenek jimi zdobí police světnic, zahrady a okolí chalup. Nad některými předměty si dlouho lámeme hlavu a odhalení jejich účelu nás často hodně překvapí! A na tom je založená naše nová poznávací soutěž.

Poznáte, k čemu sloužil tento předmět? Svou odpověď vyplňte zde a připište i svůj komentář, zkušenost či zajímavost, která se k tomuto předmětu váže.

Pravidla soutěže

Každé týden v pondělí uveřejníme na našich internetových stránkách www.drevoastavby.cz a www.facebook.com/drevoastavby fotografii jednoho předmětu. Následující pondělí bude vybrán autor nejzajímavější správné odpovědi, kterého odměníme permanentkou na adventure golf a jeho odpověď případně i zveřejníme. Všechny správné odpovědi za období květen-červenec postupují do závěrečného hodnocení, které proběhne v čísle 3/2012 časopisu sruby&roubenky (vychází 6. srpna). Čtenáři, kteří budou mít nejvíc správných odpovědí, se stávají vítězi první až třetí hlavní ceny. Při stejném počtu správných odpovědí rozhodne o vítězích los.

Ceny pro vítěze

Na internetu každý týden hrajete o rodinnou permanentku na Adventure Golf v Horním Bezděkově v ceně 2 999 Kč. Nevíte, o co jde? Adventure golf je oblíbeným rekreačním i profesionálním sportem, ale hlavně rodinnou zábavou. Je to v podstatě klasický golf zmenšený do velikosti minigolfových drah. Překážky známé z minigolfu zde ale nenajdete, na drahách jsou různé terénní nerovnosti, vyvýšeniny, boule, vodní pasti a písečné bunkry. Adventure Golf v Horním Bezděkově je prvním certifikovaným osmnáctijamkovým hřištěm v České republice.
golfadventure1

Hlavní ceny:

hotelKokorin1. a 2. cena Víkendové pobyty v hotelu Kokořín pro dvě osoby. Nově zrekonstruovaný hotel leží uprostřed malebné přírody pískovcových skal a překrásných jezírek přímo pod hradem Kokořín, tedy v oblasti, kde jsou k vidění i mnohé roubené stavby lidové architektury, které tak malebně doplňují zdejší ráz krajiny.

fiskars-sekerka3. cena (pro 4 výherce) Štípací sekera Fiskars X7 určená na sekání větví a štípání malých špalků.


Vaše komentáře (2)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop