Tisk
NATUR HOUSE staví dva vzorové domy v Praze/1.část

NATUR HOUSE staví dva vzorové domy v Praze/1.část

Helena Petáková | Pátek, 14. prosinec 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Závěr roku se pro společnost Natur House, s.r.o. nesl ve znamení zahájení spolupráce se společností Precom City s.r.o. na projektu Zámecké zahrady ve Vysokém Újezdu u Prahy. Od prosince se ve zdejší lokalitě V Průhonu začíná realizovat vzorové město. Na ploše areálu o rozloze 35 000m2 bude postupně postaveno dvacet jedna vzorových domů a výstavní hala s rozlohou 5000m2.

Slavnostní otevření výstavního areálu je naplánováno na květen příštího roku

Projekt Zámecké zahrady představuje celoroční výstavní plochu – DŮM, BYT, ZAHRADA. Všechny domy, které se v této lokalitě staví, jsou nízkoenergetické a pasivní. Projekt nemá v České republice a ve střední Evropě konkurenci, která by nabízela takto komplexní služby.

logo NATUR HOUSENatur House s.r.o. se bude na projektu podílet výstavbou dvou vzorových domů, jedním nízkoenergetickým a druhým pasivním.Společnost zahájila přípravy na projektové a výrobní dokumentaci.

Vzorový dům Natur HouseVzorový dům Natur House


Projekt RD Studio AProjekt RD Studio A
Jako nízkoenergetický Natur House s.r.o. představí projekt RD Studio A. Tento dům je menší velikosti, vhodný pro mladé rodiny a seniory.


Projekt RD New Sunny
Dominantou celé lokality bude RD New Sunny
. Celý dům je moderně architektonicky řešen a je obrazem svého názvu Sunny, je vzdušný a prosvětlený. Výjímečný je i jeho interiér, který tvoří mezonet s vnitřní pavlačí a vybudované SPA.

Sunny Hotovo 1.NPSunny Hotovo 2.NPProjekt RD New Sunny

Jizni pohledSeverni pohledVychodni pohledZapadni pohled

 

 

 Precom-CityVzorové město ve Vysokém Újezdu u Prahy realizuje společnost: Precom City s.r.o.

gservis logoKompletní projektová dokumentace, osazení a vizualizace zahrady byla vypracována společností G SERVIS CZ, s.r.o.

 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop