Tisk
Informační listy vám prozradí vše, co je třeba vědět o pasivních domech

Informační listy vám prozradí vše, co je třeba vědět o pasivních domech

Lucie Němcová | Středa, 10. duben 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Pasivní domy jsou energeticky úsporné, pro své obyvatele uživatelsky přívětivé a cenově dostupné. Aby splňovaly všechna tato kritéria, je třeba, aby byly při jejich návrhu a realizaci dodrženy hlavní zásady, o kterých se dočtete v informačních listech z dílny Centra pasivního domu.

Informační listy o pasivních domech doplňují a rozšiřují informace o jednotlivých technických zásadách konceptu pasivního domu. Najdete v nich odborné technické informace, ale stále ve formě přístupné pro veřejnost. Listy navazují na brožuru Pasivní domy - Radost z bydlení a jsou určeny především pro poučenou veřejnost a odborníky, kteří se chtějí začít více věnovat pasivním domům.

Informační listy jsou rozděleny na jednotlivé tematické části – hlavní zásady, které se pasivních domů, jejich návrhu, realizace a užívání týkají:

1997 750x600x75Informační listy o pasivních domech jsou v elektronické verzi dostupné na stránkách www.pasivnidomy.cz, nebo se pro jejich tištěnou verzi můžete stavit na stánek Centra pasivního domu. Nejbližší veletrh, na kterém můžete sdružení a jeho členy potkat, jsou Stavební veletrhy Brno, které se konají 23. až 27. dubna 2013 na brněnském výstavišti.

 

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop