Tisk
Pozvánka na 3. odborný SFS Festival o moderních konstrukčních systémech a fasádách

Pozvánka na 3. odborný SFS Festival o moderních konstrukčních systémech a fasádách

Redakce | Úterý, 05. leden 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost SFS intec, s.r.o., pořádá dvoudenní seminář v termínu 18.-19.2. 2016 v hotelu Hrubá Skála, na kterém budou odborníci přednášet a sdílet zkušenosti s navrhováním a montáží upevňovacích prostředků do dřevěných, ocelových i silikátových konstrukcí a různých druhů fasád.

První den festivalu je zaměřen na průřez dřevěnými konstrukcemi od jednoduchých schodišť a lávek až po složité a velké objekty.

Druhý den se přednášející budou zabývat konstrukcemi fasád, střech, lehkých obvodových plášťů a také požadavky na izolační materiály, montáže otvorových výplní a na revitalizace opláštění.

Upevňovací prostředky, tyto „drobné maličkosti“ staveb, budou do detailu rozebrány odborníky z pohledu návrhu, projektové přípravy, montáže, trvanlivosti a kvality různorodých objektů. Vždy s důrazem na poznatky z realizovaných staveb.

Součástí programu je i exkurze do výrobního závodu SFS intec v Turnově. Závod vyrábí kovové díly, šrouby, polotovary i kompletní systémy technologií tváření za studena. Každý účastník semináře obdrží elektronickou verzi sborníku. Seminář je zařazen do programu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT i ČKA.

Program festivalu a registraci najdete na www.azpromo.cz. Registrace bude probíhat do vyčerpání kapacity přednáškového sálu. Účastnický poplatek 150 Kč vč. DPH se hradí na místě.

Každý účastník semináře obdrží zdarma tištěné vydání časopisu Dřevo&Stavby PROFIspeciál 2015! 

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop