Vstupenka FOR ARCH zdarma 2020 + speciální vydání

Úterý, 08. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Chystáte se na veletrh FOR ARCH 2020? Stáhněte si vstupenku ZDARMA a přijďte za námi na náš stánek (H079 hala 1), kde pro vás máme připravené naše časopisy a předplatné za zvýhodněné ceny. Máte tak jedinečnou příležitost získat kvalitní informace o stavbě moderní dřevostavby, srubu či roubenky, technickém vybavení dřevostaveb, kontakty na ověřené dodavatele dřevostaveb a jejich projekty, návštěvy realizovaných domů i zkušenosti majitelů s bydlením v dřevostavbách, výhodněji než v běžném prodeji.

Stáhnout vstupenku FOR ARCH 2020 ZDARMA  →

Bonus ke vstupence zdarma na FOR ARCH 2020

Kromě vstupenky na veletrh FOR ARCH 2020 může ZDARMA získat naše speciály / ročenky PASIVNÍ domy 2020 a Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2020, které ocení zejména návštěvníci, kteří se chystají stavět dřevostavbu, nebo ti, kteří se zajímají o stavbu energeticky úsporného pasivního domu.

Na našem stánku rádi přivítáme i profesionály z oboru dřevostaveb, pro které máme připravený PROFIspeciál 2020/2021 ZDARMA.

for-arch-stanek-drevoastavbyNavštivte nás: PRO VOBIS s.r.o. - Hala 1, stánek H079

Chcete vstupenky zdarma na FOR ARCH 2020 i pro členy vaší rodiny, nebo přátele? Jednoduše si stáhněte kolik vstupenek potřebujete :)

Stáhnout vstupenku FOR ARCH 2020 ZDARMA  →

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop