Tisk
Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2018: <small>v centru pozornosti budou novinky a hlavní výhody fermacellu v dřevostavbách</small>

Fermacell na veletrhu Dřevostavby 2018: v centru pozornosti budou novinky a hlavní výhody fermacellu v dřevostavbách

Komerční sdělení | Pondělí, 22. leden 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Na 13. ročníku veletrhu Dřevostavby 2018 (1. – 4. února 2018 na výstavišti v Praze-Holešovicích) se Fermacell představí v plné síle na tradičním místě v pravém křídle, přímo u vstupu z hlavní haly na stánku č. PK9. Cílem letošní prezentace je návštěvníkům veletrhu představit novinky v nabídce a připomenout výhody sádrovláknitých a cementovláknitých systémů fermacell v dřevostavbách.

Premiéru budou mít na veletrhu nové obkladové panely fermacell Design, stabilní a vysoce únosné desky s finální povrchovou úpravou (barevné provrchové úpravy, dřevěné dekory, potisky a další) pro obklady konstrukcí.

Na veletrhu Dřevostavby bude poprvé představena i nová aplikace Fermacell Store Finder, která výrazně usnadňuje hledání prodejny, která má požadované výrobky fermacell skladem. Díky této novince si zákazník zboží vybere a poptá a poté v preferované prodejně zaplatí a odebere.

Lákadlem bude i rozšířený "revoluční" Požární a akustický katalog konstrukcí fermacell, který představuje ucelený podklad odzkoušených a certifikovaných parametrů systémů fermacell. Projektant, architekt, požární preventista, stavební fyzik, realizační firma, student, investor a další v něm na jednom místě najde všechny technické parametry k požární odolnosti, akustickým a statickým vlastnostem, skladbám a řešením.


Fermacell má navíc pro prvních 100 zájemců připravené vstupenky na veletrh zdarma – zaregistrujte se!


Mimořádné materiálové a technologické vlastnosti sádrovláknitých, cementovláknitých desek fermacell a podlahových prvků fermacell jsou pro hospodárné a kvalitní dřevostavby ideálním řešením. A expozice Fermacell ukáže, že to platí pro všechny hlavní kategorie účastníků veletrhu Dřevostavby 2018 – pro investory, zpracovatele dřevostaveb i pro projektanty a architekty.

Od čtvrtka 1. do neděle 4. února bude výstaviště otevřeno od 10.00 do 18.00 hod., v poslední den veletrhu v neděli se areál uzavře už v 16.00 hod. Celodenní vstupenka stojí 150 Kč.

Zveme vás k návštěvě naší expozice na únorovém veletrhu Dřevostavby 2018 a těšíme se na společné setkání. Váš Fermacell tým!

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop