FOR WOOD/FOR PASIV 2019 - vstupenka ZDARMA!

Redakce | Středa, 02. leden 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Chystáte se na veletrh FOR WOOD 2019 nebo FOR PASIV 2019 a nemáte vstupenku? Máme ji pro vás ZDARMA TEĎ A TADY! Vstupné ZDARMA využijte pro návštěvu vystavujících firem, které staví dřevostavby na klíč jak v nízkoenergetickém, tak pasivním standardu. Máte tak jedinečnou příležitost vybrat si dodavatele Vaší dřevostavby z řady firem na jednom místě a setkat se se zástupci firem tváří v tvář. A pokud si nevyberete z vystavujích firem, bude pro Vás na veletrhu ZDARMA ročenky Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019 či PASIVNÍ domy 2019, v nichž najdete jak projekty dřevostaveb na klíč, tak projekty pasivních domů na klíč.

Jediný jarní veletrh zaměřený na dřevostavby v roce 2019 je veletrh FOR WOOD 2019, souběžně s ním probíhá veletrh FOR PASIV 2019, a my na obou veletrzích s našimi časopisy samozřejmě nemůžeme chybět. Budeme rádi, pokud se za námi zastavíte na stánku časopisů DŘEVO&stavby a sruby&roubenky. Máme pro Vás jak vstupenku tak i atraktivní ročenky a speciály o dřevostavbách a pasivních domech.

for-wood-logo-666x222for-pasiv-logo-666x222

Veletrh FOR WOOD je partnerem soutěže Dřevostavba roku.

ZDARMA vstupenky na FOR WOOD a FOR PASIV 2019, ročenky PASIVNÍ domy 2019 a Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019

Vstupenku na FOR WOOD 2019 ZDARMA získáte teď hned jednoduše:

  • jděte na naši facebookovou stránku
  • dejte naší stránce lajk a staňte se naším fanouškem
  • pošlete nám jednoduchou zprávu „CHCI VSTUPENKU". Odkaz na vstupenku vám pošleme obratem. Mějte, prosím, strpení, nebudeme-li hned reagovat. Přece jen nejsme online 24 hodin.

Na stánku 2D03 vydavatelství PRO VOBIS pro Vás máme atraktivní slevy na předplatné časopisů a samozřejmě nové ročenky ZDARMA:

PD-2019-malyPASIVNÍ domy 2019 – ročenka o pasivních domech stavěných všemi technologiemi používanými na českém trhu, principech jejich stavění, zkušenosti majitelů pasivních domů a výpovědi o tom, jak se v nich bydlí a žije. V neposlední řadě zde najdete konkrétní projekty pasivních domů, z nichž si můžete vybrat právě ten svůj ať už zděný pasivní dům či na bázi dřeva.

 

Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019 – přehled renomovaných dodavatelů dřevostaveb na českém trhu, ukázky realizací a projektů jejich dřevostaveb na klíč, vzorové a referenční dřevostavby včetně popisu technologií dodávaných dřevostaveb. Najdete v něm určitě správného dodavatele vaší nízkoenergetické dřevostavby na klíč.

Na viděnou na veletrhu FOR WOOD / FOR PASIV 2019!

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop