Zažijte dřevostavbu na vlastní kůži - Den otevřených dřevostaveb 2019

Zažijte dřevostavbu na vlastní kůži - Den otevřených dřevostaveb 2019

Redakce | Středa, 17. duben 2019 |

Přidat na Seznam.cz

I letos můžete zažít dřevostavbu na vlastní kůži, vstoupit do ní a vnímat pocit, jak se v ní žije v rámci svátku dřevostaveb – den otevřených dřevostaveb, který už tradičně pořádá Asociace dodavatelů montovaných domů. A právě den otevřených dřevostaveb a řada dalších novinek byla prezentována na setkání členů a partnerů ADMD v Brně ve čtvrtek 11.4.2019.

Jednou z hlavních aktivit ADMD, která byla v rámci setkání projednávána, je organizace dne otevřených dřevostaveb. Všichni zájemci o výstavbu dřevostavby pro bydlení budou moci navštívit vzorové, referenční a rozestavěné dřevostavby členů ADMD na území celé České republiky.


DEN OTEVŘENÝCH DŘEVOSTAVEB se letos koná v sobotu 5. 10. 2019

ČAS: od 10 - 17 hodin

MÍSTO: celá ČR


Podrobnosti o celé akci můžete sledovat na webu https://www.admd.cz/den-drevostaveb#otevrene-domy a včas si zjistit, kde a která dřevostavba je v rámci dne otevřených dřevostaveb otevřena.

Den otevřených dřevostaveb - unikátní akce svého druhu

Tato masová akce je jedinou svého druhu u nás a pomáhá řadě investorům s rozhodnutím, zda vůbec, jakou a s kým by mohl postavit novou dřevostavbu pro jejich nové bydlení.

admd-logo-300x150

Asociace dodavatelů montovaných domů odstartovala novou éru svého působení v České republice se změnou vedení. Novou ředitelkou se stala Ing. Lenka Trandová a předsedou výkonné rady Ing. Michal Šopík ze společnosti Vesper Frames.

Maják ve světě dřevostaveb

Činnost ADMD se nově zaměřuje na tyto oblasti působení:

  • školství – podpora výuky dřevostaveb v rámci středoškolského a vysokoškolského vzdělávání;
  • bankovní sektor – spolupráce se stávajícími a novými finančními institucemi, jak modelovat jejich nástroje pro klienty ADMD v rámci specifik technologií dřevostaveb;
  • spolupráce s relevantními ministerstvy – mapování a možnosti využití dotací;
  • spolupráce při tvorbě norem a stavebního zákona;
  • spolupráce s organizacemi – rozvoj dialogu s Evropským svazem montovaných domů (EFV), Svazem podnikatelů ve stavebnictví, Českou radou pro šetrné budovy, s Centrem pasivního domu, Asociací výrobců minerálních izolací a dalšími.

Při své činnosti se chce ADMD stát „majákem ve světě dřevostaveb" a tento slogan přijala i jako své nové motto.

Dostupnost stavebních dozorů

Novinkou mezi službami, které ADMD nabízí stavebníkům České republiky, je nabídka stavebních dozorů na webových stránkách asociace. Prověřené stavební dozory pro jednotlivé kraje pomohou řadě stavebníků se správně provedenou realizací jejich dřevostavby a zvýší úroveň postavených dřevostaveb u nás.

Kontakty na prověřené stavební dozory najdete na: https://www.admd.cz/seznam-stavebnich-dozoru.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop