Navštivte FOR ARCH 2021 se vstupenkou ZDARMA - aktuálně

a.janousek | Úterý, 15. září 2020 | | Aktualizováno Neděle, 25. červen 2023

Přidat na Seznam.cz

Stavební veletrh FOR ARCH 2021, nejvýznamnější akce letošního podzimu, se uskuteční v Praze Letňanech v termínu od 21. do 25. září 2021. Na co vás chce nalákat samotný veletrh FOR ARCH a co pro vás připravujeme za naše vydavatelství, se dozvíte v tomto článku...

FOR ARCH 2021 - dlouho očekávaný veletržní počin po dlouhém půstu

Stavební veletrh FOR ARCH 2021 bude jednou z prvních významných akcí veletržního oboru, pořádanou po období zákazů a opatřeních spojených s vyhlášení "pandemie", které způsobilo veletržní přestávku v ČR.
Tato situace zasáhla do podnikání mnoha společnostem z oboru a zákazníkům zkomplikovala realizaci jejich projektů. Můžeme se tedy těšit na restart oboru, který přinese nenahraditelné osobní setkání vystavovatelů a návštěvníků.
Využijte proto jedinečné příležitosti získat přehled o nových produktech a technologiích, osahejte si výrobky vystavujících společností a konzultujte osobně s odborníky řešení svých projektů...

ico-kalendar

FOR ARCH 2021 - 21. až 25. 9. 2021, PVA EXPO PRAHA Letňany

Otevírací doba:

PO - PÁ: 10 - 18 hod.

SO: 10 - 17 hod.

 

Na FOR ARCH 2021 se vstupenkou zdarma

Veletrh FOR ARCH 2021 budete moci navštívit zdarma, jako host našeho vydavatelství. Máme pro vás připravené čestné vstupenky zdarma, které jsou u našich čtenářů a návštěvníků webu velmi oblíbené.
Sledujte náš web, facebookové stránky, nebo se zaregistrujte k odběru novinek, a my vám odkaz na stažení vstupenky zdarma včas zašleme...

FOR ARCH 2021 vstupenka ZDARMA

FOR ARCH 2021 - chytrá domácnost a zabezpečení

Hlavními tématy veletrhu FOR ARCH 2021 budou "chytrá domácnost" a zabezpečení, která reagují na vzrůstající zájem a poptávku mezi stavebníky o elektronické prvky pro řízení a sledování provozu domácnosti, a také zabezpečení objektů.
Můžete se tak dozvědět o aktuálních novinkách a technologiích společností jako jsou 2N Telekomunikace, Immax, Jablotron, Optosat, S-Power, či Teco.

  • Automatizace budov,
  • ovládání funkcí domu,
  • domácí zábava,
  • osvětlení,
  • výroba vlastní elektřiny,
  • zabezpečení.

Doprovodný program bude nabitý informacemi na téma:

  • Jak si zařídit chytré a úsporné bydlení.
  • Elektrotechnika a zabezpečení - nejnovější bezpečnostní trendy a řešení ochrany budov a zabezpečení majetku.

Kromě toho pro vás vystavovatelé chystají množství novinek, širokou paletu produktů, technologií a služeb z oboru stavebnictví, plus bohatý doprovodný program pro odborníky i veřejnost.

banner-for-arch-2021


FOR ARCH 2021 + FOR INTERIOR 2021

Pokud vás předchozí nabídka dostatečně neinspirovala pro návštěvu veletrhu FOR ARCH 2021, může vás oslovit ještě mimořádný souběh s veletrhem nábytku FOR INTERIOR 2021, kde bude kromě nábytku nově prezentován i interiérový design.

Využijte naší nabídky na vstupenky FOR ARCH zdarma a můžete v Praze Letňanech ve stejný termín navštívit oba dva veletrhy zdarma i s celou rodinou...

FOR ARCH 2021 vstupenka ZDARMA

Další informací o veletrhu FOR ARCH 2021

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop