Právě vychází nové číslo nejoblíbenějšího časopisu o dřevostavbách – DŘEVO&stavby 5/2020

Právě vychází nové číslo nejoblíbenějšího časopisu o dřevostavbách – DŘEVO&stavby 5/2020

Redakce | Středa, 16. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Plánujete stavět nízkoenergetickou dřevostavbu na klíč a hledáte inspiraci či kvalitního dodavatele? Chcete mít dřevostavbu jako pasivní dům? Přemýšlíte nad posuvnými dveřmi v interiéru vašeho domu? Máte v domě, nebo v bytě, atypické dispozice a nevíte si rady s jeho zařízením? Nevíte, jakou vybrat střešní krytinu na váš dům? Odpovědi najdete v novém vydání časopisu DŘEVO&stavby 5/2020.

Zobrazit online ochutnávku  →

Veletržní vydání časopisu DŘEVO&stavby 5/2020 je nabité redakčními návštěvami reálných dřevostaveb i zkušenostmi lidí, kteří v nich bydlí. Pozveme vás do individuálních pasivních dřevostaveb i do nízkoenergetického bungalovu ve tvaru oblíbeného „L". V balíčku publikovaných šesti redakčních návštěv jsou prezentovány dřevostavby postavené z CLT panelů, KVH hranolů i dřevostavby sendvičové. A právě sendvičovým dřevostavbám se věnujeme v článku, který podrobně rozebírá skladbu stěn dřevostaveb několika ověřených firem, které dřevostavby realizují.

V sekci „stavba" porovnáváme dvě střešní krytiny. Sami si pak udělejte obrázek o tom, kterou z nich vybrat právě pro váš dům. Připomeneme si také detaily, které byste při stavbě vaší dřevostavby neměli rozhodně podceňovat.

Centrum pasivního domu letos slaví 15 let od svého založení. Jak se proměnilo od svých začátků po současnost a o potřebě změny zažitých stereotypů napříč společností, které brzdí energeticky šetrné a udržitelné stavebnictví se dočtete v rozhovoru s ředitelem CPD Tomášem Vanickým.

centrum-pasivniho-domu-logo

Interiérová část časopisu vám nabídne návod na zařízení atypické dispozice domu či bytu, poučí vás o způsobech využití posuvných dveří a dozvíte se, s kolika finančními prostředky na vybavení interiéru máte v celkovém rozpočtu stavby počítat.

Tradičně nechybí přehled ověřených stavebních firem pro realizaci právě vaší dřevostavby a ukázky typových projektů dřevostaveb, které jsou mezi investory oblíbené. Čtěte a stavte dřevostavby!

Koupit časopis  →

Nezapomeňte si stáhnout svou vstupenku ZDARMA na FOR ARCH 2020!

Vstupenka FOR ARCH 2020 zdarma ke stažení  →


for-arch-stanek-drevoastavbyFOR ARCH 2020 - 22. - 26. 9. 2020, PVA EXPO PRAHA

Těšíme se na vás: DŘEVO&stavby / sruby&roubenky - Hala 1, stánek H079
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop