V Brně se nově otevírá první Centrum dřevostaveb!

V Brně se nově otevírá první Centrum dřevostaveb!

Markéta Kristová | Úterý, 29. červen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Zajímá vás, co se skrývá pod fasádou dřevostavby? Rádi byste věděli, z jakých materiálů se staví rodinné domy ATRIUM a jakými technologiemi je dokáží vybavit? Pak právě pro vás je určeno nové Centrum dřevostaveb, které se pro vás ve čtvrtek 1.7. 2021 otevírá v Brně.

Kde tedy můžeme nové centrum dřevostaveb navštívit?


Showroom se nachází v H-Parku na Heršpické ulici v blízkosti dálnic D1 a D2. Místo je dobře dostupné z centra i z vídeňského přivaděče D52.

Centrum dřevostaveb ATRIUM

 

Pro koho je Centrum dřevostaveb ATRIUM určeno?


Centrum dřevostaveb ATRIUM chce přivítat širokou odbornou i laickou veřejnost. Na své si přijdou jak stavebníci, kteří se teprve porozhlížejí po vhodné technologii pro jejich dům, tak i odborná veřejnost z řad projektantů, architektů, realizátorů, kteří navrhují a projektují budoucí dřevostavby.

Firma ATRIUM s.r.o. chce zde pořádat i osvětové a vzdělávací akce například pro střední a vysoké školy, kde se budou moci budoucí odborníci školit na různá témata týkající se dřevostaveb.

Co všechno si zde může budoucí stavebník dřevostavby prohlédnout?


Ve firmě ATRIUM s.r.o. se dlouhodobě zabývají myšlenkou komplexní realizace kvalitní dřevostavby, pokud možné od jednoho dodavatele. Proto v Centru dřevostaveb tak budoucí stavebníci naleznou ucelenou nabídku nejen vzorových skladeb konstrukcí dřevostaveb, ale také veškerých důležitých technologií spojených s moderním, kvalitním a zdravým bydlením.

Jedná se například o vytápění, elektroinstalace, větrání s rekuperací, provedení koupelen apod. Návštěva Centra dřevostaveb by měla všem lidem pomoci poznat výhody dnešní moderní dřevostavby a zároveň se zorientovat v nabídce technologií, které se postupně stávají standardem.

Centrum dřevostaveb ATRIUM komíny a krbové vložkyCentrum dřevostaveb ATRIUM stěna dřevostavby

 

Jsou jednotlivé expozice statické, nebo se budou měnit, aktualizovat?


Centrum dřevostaveb bude fungovat dlouhodobě, a proto se počítá se stálou a pravidelnou obměnou v jednotlivých sekcích centra, a to i v souvislosti se zrychlujícím se technologickým pokrokem. Stavebníkům bude k dispozici proškolený a zkušený personál, který se bude snažit každému pomoci a zodpovědět veškeré dotazy s úsměvem a lidským přístupem. Pokud si nebudete vědět rady přímo na místě, tak vám firma ATRIUM s.r.o. zajistí komplexní odpověď a pomoc díky speciálnímu týmu odborníků.

Centrum dřevostaveb ATRIUM koupelnaCentrum dřevostaveb ATRIUM vnitřek centra

 

Více informací o Centru dřevostaveb ATRIUM


  • ADRESA: H-Park, Heršpická 1029/11e, 639 00 Brno
  • OTEVŘENO: Pondělí až Sobota od 10 do 18 hodin (od 1.7. 2021)
  • TELEFON: +420 602 247 040
  • E-MAIL: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
  • WEB: www.centrumdrevostaveb.cz

Foto: archiv dodavatele ATRIUM s.r.o.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop