Úspěšné semináře WOOD Camp pokračují i v novém roce

Úspěšné semináře WOOD Camp pokračují i v novém roce

Komerční sdělení | Čtvrtek, 06. leden 2022 |

Přidat na Seznam.cz

I v novém roce se budeme skrze online platformy setkávat se zájemci z řad architektů, projektantů a stavebních dozorů, ale také studentů při našich webinářích v rámci úspěšného vzdělávacího projektu WOOD Camp.

Hned první seminář, který nás čeká, se bude týkat střech a přednášet bude Ing. Ondřej Maňák. Tématem jsou Vazníkové krovy pro dřevostavby a konat se bude již 11. 1. 2022 od 15:00 a je možné se ZDARMA online připojit.

Návrh a realizace vazníkových krovů je velmi specifickým oborem. Jde o rozmanité konstrukce, ve kterých je nutné dbát na širokou škálu detailů, jenž pak zásadně ovlivňují bezpečnost i životnost celé střechy. S ohledem na neustále rostoucí poptávku po tomto typu nosné konstrukce krovu bude přednáška zaměřena na praktické rady a zkušenosti, které mohou pomoci projektantům při návrhu, ale i firmám a koncovým zákazníkům od poptávky až po převzetí hotového díla.

Registrace na seminář: Vazníkové krovy pro dřevostavby→

Dále nás čeká přesunutý prosincový seminář na téma Statika: praktické tipy pro projektanty. Seminář se uskuteční v novém termínu 1. 2. 2022.

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp seminářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Registrace na seminář STATISTIKA: praktické tipy pro projektanty→

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

WOOD camp_logo

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop