Na veletrh FOR WOOD a FOR PASIV 2022 se vstupenkou ZDARMA!

Na veletrh FOR WOOD a FOR PASIV 2022 se vstupenkou ZDARMA!

Markéta Kristová | Středa, 23. únor 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Chystáte se na veletrh FOR WOOD 2022 nebo FOR PASIV 2022? Máme pro vás vstupenku ZDARMA teď a tady! Vstupné ZDARMA využijte pro návštěvu vystavujících firem, které staví dřevostavby na klíč jak v nízkoenergetickém, tak pasivním standardu. Máte tak jedinečnou příležitost vybrat si dodavatele Vaší dřevostavby z řady firem na jednom místě a setkat se se zástupci firem tváří v tvář.

Vstupenka ZDARMA na FOR WOOD 2022 a FOR PASIV 2022


Veletrh FOR WOOD 2022 bude souběžně probíhat s veletrhem FOR PASIV 2022 a vy je díky nám budete moci navštívit zcela ZDARMA! Jako hlavní mediální partner těchto veletrhů pro vás máme připraveny čestné vstupenky ZDARMA, které jsou u čtenářů našich časopisů o dřevostavbách a návštěvníků webu o dřevostavbách velmi oblíbené. I my se na vás budeme těšit na veletrhu v HALE 2 na stánku C15.

Stáhnout vstupenku ZDARMA na FOR WOOD a FOR PASIV 2022

Ročenka Pasivní domy a Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021 ZDARMA!


Na souběhu veletrhů FOR WOOD a FOR PASIV budeme na našem stánku C15 v HALE 2 s časopisy DŘEVO&stavby a sruby&ROUBENKY opět rozdávat ZDARMA oblíbenou ročenku PASIVNÍ DOMY a Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb za rok 2021.

DrevoaStavby.cz | ročenka PASIVNÍ DOMY 2021DrevoaStavby.cz | Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2021

 

Navštivte stavební veletrh FOR WOOD 2022 ZDARMA


Stavební veletrh FOR WOOD 2022 je zaměřený na využití dřeva ve stavebnictví a reaguje na rostoucí poptávku veřejnosti po stavění ze dřeva. Představí technologické inovace a moderní materiály umožňující navrhovat náročné konstrukce a konstrukční prvky dřevěných staveb.

Dává obrovské možnosti investorům, kteří se chtějí osobně setkat se zastoupením jednotlivých stavebních firem a dozvědět se tak obsáhlé a důležité informace o konkrétních produktech a technických novinkách. Osobní setkání je důležitým aspektem v budoucím rozhodování.

  • Jak správně navrhnout funkční dřevěnou budovu, jak vybrat ten nejlepší materiál z dostupné škály na trhu?
  • Jaké technologie lze pro zhotovení dřevostaveb použít?
  • Jaké jsou výhody či nevýhody dřevostaveb?
  • Jakého dodavatele zvolit pro stavbu vysněného domu?

Na tyto a další otázky týkající se stavby dřevěných budov nabízí veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů FOR WOOD 2022.

for-wood-logo-666x222

Navštivte stavební veletrh FOR PASIV 2022 ZDARMA


Stavební veletrh FOR PASIV 2022 je zaměřený na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy, bude opět zastoupen prestižními firmami z oboru. Veletrh FOR PASIV je určen všem specialistům, odborníkům a těm, kteří se zajímají o nízkoenergetické, pasivní a nulové domy, ať už řeší úspory energie v novém bydlení či si chce dopřát dostatek výhod a pohodlí svého stávajícího domova.

Zajímáte se o nejnovější trendy v oblasti bydlení v pasivním domě? Představujeme vám další z našich redakčních novinek, ročenku PASIVNÍ domy 2022, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s Centrem pasivního domu, Státním fondem životního prostředí ČR a veletrhem FOR PASIV. Ročenka je určena všem, kdo chtějí stavět vlastní pasivní dům nebo se o něm snaží dozvědět relevantní informace a získat inspiraci pro jeho realizaci.

for-pasiv-logo-666x222


Pasivní domy 2022

Ročenku PASIVNÍ domy 2022 už můžete mít doma!

Objednejte si krásně vonící výtisk časopisu s kvalitními fotografiemi a užitečnými informacemi o pasivních domech za pouhých 99 Kč.

KOUPIT ročenku PASIVNÍ domy 2022 →

 

ico-kalendar

Stavební veletrh FOR WOOD 2022 a FOR PASIV 2022

KDY: 3. až 5. 3. 2022

KDE: PVA EXPO PRAHA Letňany

Otevírací doba: ČT – PÁ: 10 – 18 hod, SO: 10 – 17 hod.

 

Stáhnout vstupenku ZDARMA na FOR WOOD a FOR PASIV 2022

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop