Další webinář WOOD camp bude zaměřen na nejčastěji používané detaily dřevostaveb

Další webinář WOOD camp bude zaměřen na nejčastěji používané detaily dřevostaveb

Komerční sdělení | Pondělí, 07. únor 2022 |

Přidat na Seznam.cz

V magickém datu dne 22.2.2022 proběhne další z úspěšných webinářů v projektu WOOD camp na téma: Nejčastěji používané detaily dřevostaveb. Registrace je ZDARMA!

V ADMD proběhl začátkem února další úspěšný WOOD camp webinář, ve kterém se do detailu probírala STATIKA: praktické tipy pro projektanty. Záznam webináře si můžete zpětně pustit.

Projekt WOOD camp bude pokračovat webinářem Nejčastěji používané detaily dřevostaveb, který se uskuteční v termínu 22. 2. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit. Přednášet bude Ing. Tomáš Nemrava ze společnosti Nema dřevostavby.

Na přednášce se představí detaily založení dřevostavby, napojení panelů, detaily okolo stropu a oken, skladby podlah a podhledů, napojení střešního a obvodového pláště a detaily okolo komínu.

Registrace na webinář: Nejčastěji používané detaily dřevostaveb→

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp webinářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na webinářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

WOOD camp_logo

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop