Seminář WOOD Camp: <small>Rekonstrukce střešního pláště aquaparku Galandia</small>

Seminář WOOD Camp: Rekonstrukce střešního pláště aquaparku Galandia

Komerční sdělení | Pátek, 25. březen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Pohled odborníků, kteří na návrhu a realizaci nového střešního pláště na tomto ambiciózním projektu spolupracovali.

Po celém světě existuje mnoho příkladů staveb, které dokazují, že mezi nejvhodnější materiály střešních konstrukcí staveb typu wellness patří dřevo. Jednou z nich je slovenský termální komplex v Galantě, který se po několika letech znovu otevírá. Ten byl uzavřen z důvodu havarijního stavu střešního pláště a některých konstrukcí. Byla provedena důkladná rekonstrukce, v jejímž rámci byla střecha hlavního objektu s bazény nahrazena velmi zajímavou dřevěnou konstrukcí tvořenou masivními lepenými nosníky.

Seminář Rekonstrukce aquaparku Galandia se uskuteční 29. 3. 2022 od 15:00 a je možné se ZDARMA online připojit. Přednášet budou Ing. Lea Bodon, Ing. František Lužica a Ing. Marek Michna.

Registrace na webinář→

Záznam z předchozího webináře, který se věnoval kotevní technice u dřevostaveb, můžete zhlédnout na YouTube kanále ADMD.

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp webinářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na webinářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

WOOD camp_logo

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop