Seminář WOOD CAMP: <small>Design interiéru z pohledu nové normy ČSN EN 17037 Denní osvětlení budov</small>

Seminář WOOD CAMP: Design interiéru z pohledu nové normy ČSN EN 17037 Denní osvětlení budov

Komerční sdělení | Pátek, 17. červen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Před letní pauzou nás čeká již poslední seminář ze série WOOD CAMP. Tentokrát se detailněji podíváme na denní osvětlení budov z pohledu nové normy. Denní světlo je totiž jeden z nejdůležitějších faktorů zvažovaných při výběru nemovitosti.

Prezentace ukáže, jak nová norma ovlivnila posuzování míry proslunění obytných místností v závislosti na typu zasklení, velikosti prosvětlovacích otvorů a tvaru místností. Nejedná se pouze o intenzitu denního světla, ale také o rovnoměrnost jeho rozložení, které je jedním z hlavních kritérií kvality vnitřního prostředí. Norma pro denní osvětlení budov zavádí hodnocení podle čtyř hledisek: příspěvku denního světla, výhledu, doby proslunění a ochrany před oslněním.

Seminář Design interiéru z pohledu nové normy ČSN EN 17037 Denní osvětlení budov se uskuteční 21. 6. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit. Přednášet bude Ing. arch Marek Petrik.

Registrace na seminář ZDARMA→

Záznam z předchozího webináře, který se věnoval ekologii u dřevostaveb, můžete zhlédnout na YouTube kanále ADMD.

Záznamy všech proběhlých WOOD Camp webinářů najdete na YouTube kanále ADMD – Dřevostavby kvalitně. Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na webinářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí. Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

ADMD-WOOD-camp-nove

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE centrum odborné přípravy technickohospodářské
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop