Den otevřených dveří do nových dřevostaveb v Letohradě

Den otevřených dveří do nových dřevostaveb v Letohradě

Komerční sdělení | Středa, 26. červenec 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Plánujete kupovat nemovitost? Sníte o vlastním bydlení? Výstavba 7 rodinných dřevostaveb v Letohradě je takřka u konce a my bychom vás rádi pozvali na veřejné prohlídky!

Ve městě Letohrad se nyní dokončuje výstavba 7 rodinných domů v lokalitě Nad Bažantnicí, které jsou nyní k prodeji. Jedná se o moderní, nízkoenergetické dřevostavby ze sendvičových konstrukcí. Rodinné domy jsou o dispozici 4+kk a 5+kk s užitnou plochou 133-155 m2. Součástí je i prostorná zahrada.

Den otevřených dveří v Letohradě se bude konat 12.8.2023 od 10:00 do 16:00 a vy tak budete mít jedinečnou příležitost projít se po domě a prozkoumat jeho interiér i exteriér. Na místě budou přítomni odborníci z týmu Development Minářová, kteří vám odpoví na všechny vaše dotazy týkající se materiálu a vybavení anebo na vaše další zvídavé otázky. Budou vám k dispozici také prospekty, které obsahují podrobnější informace o jednotlivých domech, jejich velikosti a ceně.

Development Minářová Den otevřených dveří do nových dřevostaveb Letohrad_dřevostavbyDevelopment Minářová Den otevřených dveří do nových dřevostaveb Letohrad_interiér

 

Development Minářová Den otevřených dveří do nových dřevostaveb Letohrad_pokojDevelopment Minářová Den otevřených dveří do nových dřevostaveb Letohrad_ukázka interiéru

 

Nezapomeňte si zapsat datum do vašich kalendářů a přijďte se podívat na to, co můžeme nabídnout. Připojte se k nám na den otevřených dveří na adrese U Biatlonu, Letohrad. Součástí prohlídek bude i drobné občerstvení. Na prohlídky není nutné se registrovat.

Více informací o projektu zde→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop