Tisk
Interiérové dveře se vyplatí objednat právě teď

Interiérové dveře se vyplatí objednat právě teď

Michal Babor | Čtvrtek, 20. říjen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Uvažujete o změně interiérových dveří? Vaše stavba se pomalu chýlí ke konci a dveře přijdou na řadu již brzy? Pak by vám neměla uniknout informace, že se vyplatí s objednáním nečekat až na nový rok. Proč? A kde si vlastně vybrat?

Se změnou DPH se zvýší i ceny dveří

CAG02Od 1. ledna 2012 se na zakázky dveří s montáží (které vyhovují podmínce snížené sazby DPH) již nadále nebude vztahovat sazba 10, ale 14 procent. V praxi při změně DPH vždy platíte takovou výši daně, která je platná v okamžiku platby – to znamená, že pokud si zboží objednáte již letos, ze složené zálohy vám bude vyměřena daň pouze 10 procent. Pokud budete doplácet část platby až v roce 2012, z této části již budete platit 14 procent DPH. Svým zákazníkům proto doporučujeme objednat si zboží ještě letos a složit zálohu, aby se vám zakázka zbytečně neprodražila," radí Dagmar Čechová ze společnosti CAG.

Nakupte včas a ušetřete

CAG01Společnost CAG již několik let nezvyšuje ceny svých výrobků, ačkoliv výrobní náklady průběžně stoupají. Změna ceníku bude patrně již brzy nevyhnutelná, zatím však stále můžete v CAG nakupovat za ceny, které se směle rovnají těm, které konkurence má na omezenou dobu jako ceny akční. "U nás si každý zákazník může svou slevu zaregistrovat a jako majitel registračního certifikátu jí využít až po dobu 24 měsíců od registrace," říká Dagmar Čechová.

Digitální tisk na sklo - dokonalá individualita

CAG00Naprostou samozřejmostí je vytvoření bezplatné a nezávazné cenové nabídky, kde zákazník vždy nalezne skutečné koncové ceny – bez nepříjemných pozdějších překvapení typu nečekaných příplatků a nutných víceprací. Ve kterékoliv z 12 vzorkoven vám pracovníci CAG rádi poradí s výběrem a cenovou nabídku připraví. Postarají se o vše potřebné – od zaměření až po dopravu a montáž vašich dveří.

V nabídce naleznete modely jak klasické, tak moderní – letos připravila CAG ve spolupráci s architekty kolekci Inspirace 2011, která díky technologii digitálního tisku na sklo umožní vtisknout dveřím dokonale individuální vzhled. 

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (5)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop