Industriální příčka DORSIS DIGERO – sofistikované řešení, které oddělí kuchyň od ostatních částí bytu

Industriální příčka DORSIS DIGERO – sofistikované řešení, které oddělí kuchyň od ostatních částí bytu

Komerční sdělení | Pondělí, 18. duben 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Hluk a vůně pronikající z kuchyně jsou zpravidla nežádoucí a nepříjemné. Rámová dělící příčka DORSIS DIGERO umožní oddělit kuchyň při zachování světlosti a vizuálního spojení všech prostor.

Zvyšující se nároky na kvalitu bydlení přinášejí i časté požadavky na oddělení „funkčních" prostor od běžné i noční zóny bytu při zachování dojmu propojení jednotlivých místností. Není totiž nutné vždy budovat další zdi a příčky, inspirujme se v moderních interiérech nebo trochu nečekaně – v kancelářských a industriálních prostorách. Ideální řešení totiž přinášejí industriální rámové dělící příčky DIGERO.

„Příčky Digero představují optimální způsob, jak rozdělit prostor na dvě samostatná funkční teritoria, ovšem při zachování plné světlosti celého prostoru," říká Jan Krejčí, jednatel společnosti Dorsis. „Jedná se o bezpečnostní sklo vsazené do hliníkového rámu s možností průchodu ve formě dveřního křídla. Výsledkem je prostor esteticky a funkčně oddělený designovou prosklenou stěnou a dveřmi."

DrevoaStavby.cz | DORSIS DIGERO | Industriální dělící příčka do interiéru

Foto: DORSIS

Příčky Digero lze upravit na míru každému interiéru


Konstrukční řešení dělící stěny Digero umožňuje upravit každou příčku na míru vašim potřebám. Cílem je samozřejmě dosáhnout takového rozdělení skleněných ploch a barvy příčky, které budou designově v souladu s charakterem celého interiéru. Většinu plochy příčky Digero tvoří sklo. Nejžádanější jsou samozřejmě skla průhledná, je ale možné aplikovat i skla poloprůhledná, gravírovaná, nebo s úpravou Satinato.

Dělení skleněných polí příčkami je individuální – od velkých elegantních skleněných ploch po menší pole, která nechají více vyniknout industriální charakter příčky Digero. Samotný rám lze pochopitelně lakovat v celé škále vzorníku RAL, aby co nejlépe odpovídal charakteru interiéru.

Významným designovým prvkem je dveřní křídlo. Příčka Digero umožňuje volbu nejen klasických otevíravých dveří, ale využít i možnost posuvných dveří či pivotových dveří Axon. Pokud je potřeba umístit příčku do menších prostor, jsou posuvné i pivotové dveře zcela ideální.

DrevoaStavby.cz | DORSIS DIGERO | Industriální dělící příčka do interiéru

Foto: DORSIS

Jaká je přidaná hodnota příček DIGERO?


Samotná prosklená dělící příčka zabraňuje průchodu pachů stejně, jako běžná zeď. Prostup hluku příčkou je zhruba stejný, jako při použití běžných plných dřevěných dveří – příčky jsou tedy ideální pro instalaci oddělující například kuchyňské prostory od zbytku domácnosti.

DORSIS | Skryté zárubně a dveřní systémy→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Okna, dveře, výplně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop