Krytina TERRAN je dobrou volbou i pro náročného investora

Krytina TERRAN je dobrou volbou i pro náročného investora

Komerční sdělení | Středa, 18. prosinec 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Vybíráte střešní krytinu na novou střechu nebo plánujete rekonstrukci a potřebujete poradit? Mezi ty mimořádně oblíbené patří v posledních letech střešní krytiny TERRAN, které nabízejí široký sortiment, bohatý výběr barev a tvarů, výborné služby a jako jediné mezi výrobci betonových střešních krytin až 50letou záruku.

Atraktivní letošní novinky

Výhody střešní krytiny Terran Generon s integrovanými fotovoltaickými panely jsou na první pohled zřejmé – je to estetické a vkusné řešení, které pomocí jednoho produktu chrání interiér domu a současně svému majiteli vyrábí elektrickou energii. Horkých letních dnů se nemusí bát majitelé střech s taškami TERRAN Zenit a povrchovou úpravou ClimaControl. Tyto střešní krytiny efektivně odrážejí UV záření, které způsobuje v horkých letních dnech nepříjemné oteplování podkroví. Výhodou je nejen úspora energie, ale i snížení teploty pod taškou až o10 °C.

stresni-krytina-terran-generon

Široký sortiment výhodou

Novou či rekonstruovanou střechu můžete díky taškám TERRAN vytvořit bez jakéhokoliv omezení barvy, druhu i tvaru tašky – na výběr máte pět hlavních typů této betonové střešní krytiny:

  • Synus,
  • Danubia,
  • Coppo,
  • Rundo,
  • Zenit.

Mezi nimi si každý určitě najde to své. Konstrukčně nejmodernější jsou tašky Synus, bestsellerem je řada Danubia.

Střešní tašky Danubia symbolizují přirozenou harmonii, svými měkkými liniemi navíc ideálně zapadají do české přírody a krajiny. Důvodem pro označení řady Synus jako nejmodernější střešní tašky není jen elegantní a jedinečný vlnitý profil. Znalec při pohledu na zadní stranu ocení špičkovou výrobní technologii, díky které mají tyto betonové tašky s mimořádnou odolností velmi nízkou hmotnost. To ocení při rekonstrukcích zejména majitelé starších dřevostaveb.

Produktová linie Coppo svými barevnými odstíny a tvary připomíná náladu zemí Středomoří a její dynamické linie a inspirativní barevné kombinace tašek zapůjčí vašemu rodinnému domu tvůrčí a originální vzhled.

Bobrovka Rundo je symbolem snadno použitelné a vysoce estetické tašky s nádechem tradice, ale vyrobené plně podle požadavků současné doby.

Pátá řada – Zenit – představuje moderní plochou tašku, jejíž design byl inspirován současnými inovativními trendy.

stresni-krytina-terran-generon-detail

Obr.: Střešní krytina Terran Generon s integrovanými fotovoltaickými panely

Atraktivní barevná škála

Estetické účinky barev zesiluje i povrchová úprava nejvyšší kvality EVO, díky které mají tašky výjimečně jemný a hladký povrch, který je navíc mimořádně odolný a pevný.

Barvy a tóny střešní krytiny jsou hlubší a živější, dlouhotrvající ochrana zachová tóny barev a jejich intenzitu. Kvůli samočisticímu povrchu střecha zůstává čistší a výrazně lépe odolá UV záření. Samozřejmostí je vysoká odolnost proti povětrnostním podmínkám a mechu. Taška s touto povrchovou úpravou nenasákne vodou, má mimořádně dlouhou životnost a estetický lesk.

Výborná dostupnost a 50letá záruka

U tašek TERRAN oceníte i širokou síť prodejců, ohleduplnost k životnímu prostředí a nejmodernější technologie – ta současná patří mezi nejvyspělejší v Evropě. A „třešinka na dortu" na závěr – 50letá záruka na přesnost rozměrů, vodotěsnost a mrazuvzdornost je mezi výrobci betonových střešních krytin opravdu jedinečná.

Více info na: www.terran.cz

terran-logo-cz-2018

DaS 6-2019
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Střecha”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop