MoistureGuard: <small>Vody už se nemusíte bát</small>

MoistureGuard: Vody už se nemusíte bát

Komerční sdělení | Pátek, 29. leden 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Systém MoistureGuard nabízí inovativní technologii, první svého druhu, která kontinuálně sleduje vlhkost přímo ve stavební struktuře objektu. MoistureGuard dokáže odhalit jak skryté, tak i mikroskopické úniky vody a touto funkcí dokáže zabránit vážným následkům na objektu.


Pohodlí a bezpečí v dřevostavbě především

MoistureGuard je tvořen sítí specializovaných senzorů zabudovaných do vnitřní konstrukce ve zranitelných místech domu. Signály z této sítě vyhodnocuje centrální jednotka, a ta pomocí externí umělé inteligence vyhodnocuje, zda je registrovaná vlhkost začátkem problému či ne a kde se nachází. Zároveň je systém schopen vyhodnotit záplavové situace v koupelnách.

Zprávy o stavu vlhkosti ve vaší dřevostavbě můžete sledovat na webu ve svém zákaznickému účtu, nebo lze nastavit, aby vám systém MoistureGuard automaticky zasílal e-mailem zprávu ve stanoveném intervalu. Systém sledování vlhkosti MoistureGuard fakticky nabízí inteligentní informace potřebné pro vaši včasnou reakci, a tudíž vám přináší klid a chrání vaše zdraví i investice.

system-detekce-uniku-vody-sledovani-vlhkosti-v-drevostavbe-moistureguard

obr.: Systém MoistureGuard umí spolehlivě vyhodnotit únik vody v domě.


Jak systém funguje?

  • Prvním krokem je nastudování stavebních plánů vašeho domu (prohlídka objektu) týmem MoistureGuard, vytipování míst, která mohou být nejvíce vystavena vlhkosti, a poté návrh, kam by měly být umístěny senzory, protože právě tato místa jsou strategická a jsou vyhodnocena jako nejvíce postižitelná.
  • Následně tým MoistureGuard vyhotoví systém podle vašich potřeb, a zašle je vašemu stavbyvedoucímu či elektrikáři, který provede instalaci. Další možností je objednat instalaci přímo od MoistureGuard. Po instalaci senzorů již hardware funguje bez potřeby kontroly. Samotný hardware je bezúdržbový monitorovací systém a funguje v nepřetržitém provozu. Senzory rozmístěné v objektu okamžitě upozorňují na zvýšenou vlhkost i na havárii, a to během několika málo vteřin.
  • Se systémem MoistureGuard lze kontinuálně sledovat vlhkost ve sklepních prostorách před uvažovanou rekonstrukcí, aby se tak zvolila nejvhodnější technologie. Další využití je například při rekonstrukci fasád, aby bylo garantováno dodržení norem vlhkosti.

mail-ico-poptavka

Zaujal vás systém MoistureGuard a chcete více informací o ceně a odborné instalaci ve vaší dřevostavbě? Zašlete firmě dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Společnost MoistureGuard nabízí unikátní systém kontinuálního sledování vlhkosti v konstrukci domu, který vás včas upozorní na případné úniky vody, či havárie.

Zašlete dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

DaS 5-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop