Dům na bázi dřeva

Tisk

DŘEVOSTAVBY LOGOS D+J: Patnáct let kvality

Helena Petáková | Pátek, 02. listopad 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Dřevostavby LOGOS D+JRodinná společnost LOGOS D+J, s.r.o. je zárukou kvality ve výstavbě rodinných domů na klíč i domů připravených k dokončení interiéru. Potvrzuje to její patnáctileté úspěšné fungování s více než pěti sty dřevostavbami nejen v ČR, ale i na evropském trhu.

Společnost LOGOS D+J se zaměřila především na výstavbu dřevostaveb a nízkoenergetických rodinných domů v podobě ucelených typových projektů s variabilním vnitřním i rozměrovým uspořádáním. Stále více také vycházela vstříc svým klientům v realizaci jejich individuálních představ nebo v dílčích činnostech.

Nejen krásné...

Dřevostavby LOGOS D+J...ale i technologicky vyspělé stavby s použitím vysoce kvalitních certifikovaných materiálů charakterizují činnost společnosti. Díky tomu získala vynikající renomé po celé republice. Vlastní materiály však nestačí, pokud není provedení práce perfektní. Proto společnost LOGOS D+J pracuje s osvědčenými, úzce specializovanými montážními skupinami.

Energetická úspora

Společnost LOGOS D+J buduje své stavby tak, aby svým klientům minimalizovala náklady na spotřebu energií spojených s užíváním rodinného domu. Dokáže tak uspokojit i nejnáročnější zákazníky, stejně jako mladé rodiny s dětmi nebo starší generaci.

Dohodnutá cena platí!

Společnost klade mimořádný důraz na osobní přístup ke svým klientům a plní jejich veškerá přání. S tím logicky souvisí, že i celková cena domu je sjednána již v průběhu zpracování projektové dokumentace a je cenou konečnou, uvedenou ve smlouvě o dílo. Klient tak po celou dobu realizace výstavby může sledovat čerpání finančních prostředků, aniž by byl vystaven nejistotě s úhradou poskytnutých služeb.

 Dřevostavby LOGOS D+JDřevostavby LOGOS D+JDřevostavby LOGOS D+J

Víc než reference

Spokojené bydlení nám sice design domu může naznačit, zvláště zkušeným odborníkům ale případné vady stavby mohou padnout do očí hned. Nicméně nejvíce nám prozradí až dlouhodobé obývání vystavěného domu. Dřevostavby společnosti LOGOS D+J užívají lidé již řadu let a mnoho z nich své zkušenosti neváhá sdělit. Kde více se ptát na reference, než právě těchto uživatelů rodinných domů? Jejich názory, hodnocení i poděkování společnost shromažďuje i na svých webových stránkách.

Záruky

LOGOS D+J poskytuje svým klientům záruku na statiku konstrukčního systému 30 let, na stavební práce 36 měsíců. Každý z klientů tak má jistotu, že nastane-li jakákoliv nejasnost či problém, bude vždy pečlivě řešen. Patnáctiletá historie společnosti na trhu je zárukou tohoto garantovaného servisu.

LOGOS D+J již patnáct let přináší svým klientům domy splňující požadavky současného moderního stylu bydlení, jsou praktické, účelné a nepodléhají módním výstřelkům.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop