Dům na bázi dřeva

Tisk

Haas Fertigbau představil na veletrhu Dřevostavby novinky v nabídce rodinných domů

Redakce | Pondělí, 08. únor 2016 |

Přidat na Seznam.cz

haas - perex kopieVětšina z nás se už naučila žít v duchu myšlenky „Jediná jistota je nejistota“. Přesto i v dnešním turbulentním světě hledáme pevné body, které nám pocit jistoty poskytují. Jedním z takových bodů je nepochybně i stabilní působení firmy Haas Fertigbau na českém trhu.

 

Prvotřídní kvalita, německá preciznost či solidnost, podložená řadou referencí, patří mezi kréda společnosti, která má s výstavbou montovaných staveb na bázi dřeva téměř sto let zkušeností. Také na českém trhu má Haas Fertigbau na čem stavět. Původně ryze česká výrobní a stavební společnost s prvorepublikovou tradicí se v devadesátých letech 20. století stala součástí rodinného koncernu Haas Group, který dnes zaměstnává několik tisíc zaměstnanců a s více než 30 pobočkami působí po celé Evropě. A na tisíce dnes počítáme i realizované objekty.

lucky vizualizace_valba

 

S domy Haas Fertigbau se majitel nemusí obávat ani tlaku na snižování energetické náročnosti bydlení. Ano, trend stavět domy s nízkou spotřebou energie pokračuje a je to tak v pořádku. Už dnes je například jisté, že jiné budovy než budovy s téměř nulovou spotřebou energie nebude možno od roku 2020 stavět. Odpovědí projektantů společnosti Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. na tyto výzvy je i konstrukční systém montovaných domů - dřevostaveb, kde uspořené finance opravdu pocítíte už dnes. U konstrukčního systému dřevostaveb si můžete vybrat z několika provedení certifikované vnější stěny THERMO-PROTECT, realizovaných s parozábranou nebo parobrzdou.

Zcela v duchu nejlepších tradic je pravidelná inovace nabídky rodinných domů, což potvrdila i účast firmy na únorovém veletrhu Dřevostavby 2016. Expozici dominovaly jak lákavé novinky, tak i bestsellery loňského roku. Premiéru měl například nový bungalov Lucky, který majitelům nabízí 111 m2 obytné plochy, žádné schody, přímý vstup na terasu a krásný výhled do zahrady.

haas fertighaus jubilee 007 web

Praktický a oblíbený půdorys domu ve tvaru písmene „L“ umožňuje elegantní oddělení obytné části od privátní zóny ložnice a dvou pokojů. Jídelní kout s obývacím pokojem přitom tvoří otevřený harmonický celek s přímým vstupem na velkou terasu. Z patrových rodinných domů byl v centru pozornosti patrový dům Jubilée, jehož atraktivita je postavena na originální a maximálně funkční kombinaci klasických a moderních prvků – a to jak v exteriéru domu, tak i v jeho interiéru.

Profesionálům z řad architektů a projektantů byla na expozici Haas Fertigbau určena nabídka možností firmy v oblasti dřevěných konstrukcí.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop