Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

PRO TECHNICKÝ DOZOR: ZAJIŠTĚNÍ KVALITY PASIVNÍCH A NULOVÝCH DOMŮ

Kategorie: Seminář, přednáška
Datum: středa 15. duben 2015 - 08:30
Konec:pátek 17. duben 2015 - 16:30
Email: seminare@pasivnidomy.cz
Web: http://www.pasivnidomy.cz/akce/pro-technicky-dozor-zajisteni-kvality-pasivnich-a-nbsp-nulovych-domu-
Telefon: 511 111 810
Místo konání: Rychnov nad Kněžnou, Javornická 1501, učebna 406KL

Postavit pasivní dům vyžaduje kvalitní přípravu a precizní realizaci. Jak jí dosáhnout a na co si dát pozor? Centrum pasivního domu připravilo podrobný interaktivní kurz určený primárně pro stavbyvedoucí a technický dozor na stavbách. Dozvíte se, jakým nejčastějším potížím můžete čelit, jak je nejlépe zvládat a získáte spoustu příkladů z praxe. Součástí kurzu je i jednodenní workshop přímo v rozestavěných pasivních budovách.

Co se v kurzu dozvíte? 

Tento třídenní kurz se soustředí na zajištění kvality pasivních budov na stavbě i v projektové přípravě. První dva dny přinesou úzce zaměřený teoretický základ, a to formou přednášek se zaměřením na ukázky z praxe včetně cvičení umožňujících integraci poznatků. Navazující třetí den doplňuje výuka v terénu, a to návštěvou konkrétních staveb. Součástí kurzu je výklad právních předpisů důležitých pro řešení sporů. Dozvíte se, kde začínají a končí vaše pravomoci a odpovědnosti.

Samotný kurz trvá tři dny, očekává se, že účastníci znají základní principy pasivních domů.

Uchazeči získají osvědčení o absolvování kurzu autorizované Centrem pasivního domu. V ceně kurzu jsou také vzdělávací skripta v rozsahu několika stovek stran.

Co využijete v praxi? 

Díky kurzu Zajištění kvality pasivních a nulových domů budete přesně vědět, co ovlivňuje kvalitu pasivních a nulových domů, vyvarujete se obvyklých chyb a budete schopní identifikovat a řešit problematická místa v projektu i na stavbě. Budete schopni zajistit vysokou kvalitu všech prováděných prací se zřetelem na koncept pasivní budovy.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop