Řadové domy v královském městě Litoměřice

Řadové domy v královském městě Litoměřice

Komerční sdělení | Čtvrtek, 25. duben 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Developerský projekt Miřejovická stráň, který společnost VEXTA začala stavět na jaře roku 2018, běží podle harmonogramu. Dokončení je plánováno na konec letošního roku. Aktuálně pokračují práce na II. a III. etapě. I. etapa má již své majitele. Zájemci si mohou přijít prohlédnout domy po předchozí domluvě nebo v rámci Dne otevřených dveří 18. května.


Domy vynikají decentní moderní architekturou s promyšleným dispozičním řešením, které respektuje charakter dané lokality a vysoké nároky budoucích uživatelů. Podlahová plocha domů je od 91 m² až po 116 m² s dispozicí 4+kk nebo 5+kk.

Litomerice Mirejovicka-proces-stavby


Příroda a aktivní odpočinek na dosah

Lokalita disponuje výbornou občanskou vybaveností v podobě školek, škol, lékařského zařízení, pošty, restaurací a celé řady obchodů. Milovníci sportovních aktivit mohou v blízkém okolí využít několik sportovišť, krytý plavecký bazén nebo třeba otevřené letní koupaliště na Písečném ostrově na Labi. Spojení moderní architektury, výborné dosavadní dostupnosti a úplně občanské vybavenosti vytváří z lokality Miřejovická stráň ideální bydlení nejen pro rodiny s dětmi.

Litomerice Mirejovicka-pohled.zpredu


Miřejovická stráň zve na návštěvu

18. května se otevřou brány projektu Miřejovická stráň a všichni zájemci budou mít možnost prohlédnout si jeho venkovní i vnitřní prostory. Naši obchodníci vám budou v době od 10 do 17 hodin plně k dispozici, vysvětlí vám technické informace, průběh stavebního řízení, záruku, obchodní podmínky i možnosti financování. Ochotně vám odpoví i na všechny vaše dotazy.


www.domynaprodej-litomerice.cz

Tel.: 725 905 062

DaS 2-2019

Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop