Antikorozní vrstva - optimální ochrana koupelnových radiátorů ve vlhkém prostředí

Antikorozní vrstva - optimální ochrana koupelnových radiátorů ve vlhkém prostředí

Komerční sdělení | Úterý, 05. listopad 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Je-li otopné těleso vystaveno zvýšené vlhkosti, je standardní povrchová úprava radiátorů podle normy DIN 55 900 často nedostatečná. Ne vždy je zapotřebí náročného a nákladného žárového zinkování. Kermi, specialista v oblasti topné a sanitární techniky pro prostorové klima a sprchové kouty, nabízí antikorozní vysoce účinnou ochrannou vrstvu pro otopná tělesa instalovaná v koupelně, sauně nebo wellness (nejen) dřevostavby.

Ochrana radiátorů v místnostech se zvýšenou vlhkostí

Povlakování společnosti Kermi chrání radiátory spolehlivě před korozí v oblastech, kde jsou radiátory vystavěny zvýšené vlhkosti vzduchu a mokra, např. v koupelnách vedle vany a nad ní, ve wellness místnostech v blízkosti sprchových koutů.

Antikorozní ochranná vrstva Kermi je také vhodná do místností, kde dochází k plošnému rozstřiku vody, jako jsou např. umývárny nebo šatny průmyslových zařízení. Právě v těchto oblastech jsou kromě antikorozní ochrany kladeny také zvláštní požadavky na vzhled a haptiku radiátorů. Antikorozní ochranná vrstva Kermi zde nabízí nejen levnější, ale také opticky atraktivnější alternativu ke klasickému žárovému pozinkování.

designovy-koupelnovy-radiator-v-blizkosti-srchoveho-koutu-ilustrace

designovy-radiator-tabeo-v-barevnem-provedeni-cerna-soft-v-blizkosti-sprchoveho-koutu-liga-s-otocnymi-dvermi

Obr.: Designový radiátor Tabeo v barevném provedení černá Soft v blízkosti sprchového koutu Liga s otočnými dveřmi. Foto: Kermi GmbH

Vysoká optická a haptická kvalita radiátorů

Antikorozní ochranná vrstva je nanesena přímo na radiátor a následně zušlechtěna vysoce kvalitním práškovým lakem, který lze dodat v libovolné barvě. Ochranná vrstva proti korozi je díky tomu skryta pod lakem povrchové úpravy. Takto zůstane optická a hmatová kvalita Kermi radiátorů zachována. Veškeré Kermi produkty, desková otopná tělesa, designové radiátory, otopné stěny a konvektory jsou k dostání s antikorozní ochrannou vrstvou.

designovy-koupelnovy-radiator-v-blizkosti-umyvadla-ilustrace

designovy-radiator-pateo-v-bilem-provedeni-v-blizkosti-koupelnoveho-umyvadla

Obr.: Designový radiátor Pateo v klasickém bílém provedení umístěný v blízkosti koupelnového umyvadla. Foto: Kermi GmbH

designovy-radiator-casteo-v-blizkosti-koupelnoveho-umyvadla

Obr.: Designový radiátor Casteo umístěný v blízkosti koupelnového umyvadla. Foto: Kermi GmbH

Žárové zinkování pro prostory s velmi vlhkým ovzduším

Kromě antikorozní ochranné vrstvy je k dispozici také obvyklé žárové zinkování do místností s agresivní nebo velmi vlhkým ovzduším jako například v saunách, bazénech nebo místnostech, ve kterých se používá k mokrému čištění vysokotlaký čistič.

designovy-koupelnovy-radiator-v-blizkosti-vany-ilustrace

designovy-radiator-signo-v-barevnem-provedeni-grafit-metallic-v-blizkosti-koupelnove-vany

Obr.: Designový radiátor Signo v barevném provedení grafit Metallic umístěný v blízkosti koupelnové vany. Foto: Kermi GmbH

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop