Výročí 60 let a 75 milionů instalací otopných těles. V roce 2020 slaví společnost Kermi mnoho úspěchů

Výročí 60 let a 75 milionů instalací otopných těles. V roce 2020 slaví společnost Kermi mnoho úspěchů

Komerční sdělení | Pátek, 11. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

V roce 2020 slaví společnost Kermi hned několik významných úspěchů. Od založení této společnosti uplynulo dlouhých 60 let, za tu dobu se podařilo instalovat 75 milionů deskových otopných těles a mimo jiné Kermi slaví 44 let zkušeností, kompetence, vášně a inovativních řešení sprchových koutů.


Společnost Kermi slaví 60 let své existence a 75 milionů instalovaných otopných těles

V roce 1960 založili společníci KERschl a SchMIdt firmu jako řemeslný podnik na výrobu nádrží na topný olej. O sedm let později došlo ke spuštění první výroby deskových otopných těles. Společnost Kermi vyrábí desková otopná tělesa více než 50 let a v průběhu této doby jich bylo nainstalováno již 75 milionů! Seřazeni vedle sebe by mohli téměř dvakrát obtočit celou zeměkouli. Kermi si je tohoto úspěchu vědoma a děkuje touto cestou svým zákazníkům a odborným partnerům, neboť bez jejich důvěry by nebylo tohoto úspěchu – 75 milionů instalovaných deskových radiátorů - možné dosáhnout!


Pro bližší představu o deskových radiátorech Kermi poslouží toto video


Jedinečná narozeninová edice ke 44. výročí sprchových koutů Kermi

V rámci 44. výročí sprchových koutů představuje společnost Kermi speciální narozeninovou edici s názvem "White Line". Ta v sobě zahrnuje čtyři sprchové kouty Walk-In ve svěžím bílém a matném vzhledu v kombinaci s pískovaným dekorem a ochrannou vrstvou, která je jednoduchá na údržbu. Tuto speciální edici sprchových koutů pořídíte za mimořádnou výroční cenu.

KERMI-interier

obr.: Posuvné dveře NICA s profily ve svěží barvě bílá Soft a v pískovaném dekoru skla Dekor V-Line jako jedinečné sprchové Walk-In řešení. Jedinečná edice zdůrazňuje kvalitu sprchového komfortu a pohody v moderní koupelně. Foto: Kermi


Pro bližší představu o jedinečné narozeninové edici sprchových koutů naleznete ve videu

Více informací o produktech společnosti KERMI

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop