Tisk
HAAS FERTIGBAU: <small>Golfový hotel v Mladé Boleslavi</small>

HAAS FERTIGBAU: Golfový hotel v Mladé Boleslavi

Dagmar Šimonová | Pondělí, 02. prosinec 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Nezapomeňte při svých golfových toulkách navštívit hotel SAND MARTIN v Mladé Boleslavi – Michalovicích a potěšte se nejen příjemnou hrou, ale také pohledem na krásnou dřevostavbu.

P1050265 01 kopieHotel SAND MARTIN je rozsáhlá, 105 metrů dlouhá atypická stavba s dominantními lepenými dřevěnými prvky BSH a KVH, které byly produkovány ve společnosti HAAS FERTIGBAU CHANOVICE. Budova byla navržená na míru dle přání a požadavků investora. A nutno dodat, že přestože se jedná o velmi moderní designovou stavbu, působí tak, jako by na mladoboleslavském golfovém hřišti stála od nepaměti.

 

087af9299e

 

O společnosti Haas Fertigbau

f0542c7ba2Společnost Haas Fertigbau má téměř stoletou tradici ve výstavbě montovaných staveb na bázi dřeva. Společnost, která se v devadesátých letech 20. století stala z původně ryze české výrobní a stavební společnosti součástí rozsáhlého evropského firemního koncernu HAAS GROUP se sídlem v bavorském Falkenbergu, s více než 30 pobočkami po celé Evropě a několika tisíci zaměstnanců.

 

130476f147Vzhledem ke značnému produktovému záběru, který zahrnoval vedle výstavby rodinných domů, vedle nejrůznějších objektů pro administrativu, školství a zdravotnictví, vedle staveb halového charakteru pro sport, průmysl i zemědělství také dodávky kompletních střešních konstrukcí a v neposlední řadě také výrobu stavebních materiálů a prvků na bázi dřeva, ať již deskového charakteru tak i atypických lepených prvků, se společnost rozdělila na Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. - společnost, která se zabývá produkcí a výstavbou všech uvedených staveb a střešních konstrukcí a Holzindustrie Chanovice s.r.o. - společnost, která se zabývá produkcí všech uvedených stavebních materiálů a prvků na bázi dřeva a pilařskou výrobou.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop