Tisk
Tipy na projekty dřevostavby: <small>Nízkoenergetické bungalovy</small>

Tipy na projekty dřevostavby: Nízkoenergetické bungalovy

DAS | Čtvrtek, 31. srpen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Nízkoenergetické domy jsou dnes v systému výstavby dřevostaveb rodinné společnosti QUICKHAUS běžnou záležitostí. Jednopodlažní dům s obvodovými stěnami z certifikovaných, částečně prefabrikovaných dílců a valbovou střechou o sklonu 25 stupňů zabere 122 m2 pozemku v dispozici 3+kk a garáž.

dřevostavba quickhause  půdorysModel ušitý na míru mladé rodině si můžete pořídit od studie, přes vyřízení povolení stavby, financování, stavbu samotnou až po kolaudaci, to vše se zárukou vysokého komfortu služeb zákazníkům.


dřevostavba quickhause projektV jednoduchém, moderním a výrazně větším bungalovu společnosti QUICKHAUS by se mohla zhlédnout početnější rodina.

Zastavěná plocha domu je 236,14m2, dispozice 4+1 nabízí 148,73 m2 a dvojgaráž dalších 10,18 m2 poskytuje vysoký komfort bydlení. Obvodové stěny domu jsou navrženy z certifikovaných, částečně prefabrikovaných stěnových dílců s hodnotou na hranici pasivní konstrukce. Plochá střecha umožňuje umístění fotovoltaických panelů pro zásobování domu elektrickou energií.

U domu nechybí ani velkorysá krytá terasa s napojením na vířivku a vstup na dřevostavba quickhause půdoryszahradu.

 


Chci vidět více projektů z Katalogu projektů dřevostaveb

Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop