Časopis DŘEVO&stavby 5/2018
Tento článek vyšel v: Časopis DŘEVO&stavby 5/2018
Objednejte si krásně vonící výtisk časopisu s kvalitními fotografiemi pouze za 65 Kč
Objednat časopis
Futura Neo - elegantní a kvalitní bydlení v dřevostavbě

Futura Neo - elegantní a kvalitní bydlení v dřevostavbě

Komerční sdělení | Čtvrtek, 25. říjen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Typová dřevostavba Futura Neo osloví všechny, kteří touží po kvalitním bydlení a zároveň ocení kultivovanou architekturu. Moderní dřevostavbu, ve které našla domov už řada spokojených klientů, vytvořila a dodává společnost Prodesi|Domesi, architekti realizující dřevostavby.

V této typové dřevostavbě se v ideální rovnováze potkává vše, co jste od bydlení v dřevostavbě kdy chtěli. Progresivní architektura, energetická úspornost, výtečná logika vnitřního uspořádání a dostatek úložných prostor jsou přednosti modelu, vhodného pro nejrůznější rodiny.

Dřevostavba Futura Neo je s dispozicí 5+kk a užitnou plochou 98 m2 navržena pro tři až čtyři osoby a má tvar tradičního obdélníku s pultovou střechou.

V přízemí je umístěna denní část s kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem a velkorysou terasou po celé podélné straně dřevostavby. Hlavní prostory přízemí doplňuje hygienické zázemí a technická místnost.

Horní patro dřevostavby je navrženo jako klidová zóna s ložnicí rodičů a dvěma dětskými pokoji (alternativně s dětský pokojem a pracovnou), s koupelnou s WC a technickou místností (na umístění pračky).

moderni-typova-drevostavba-futura-neo-prodesi-domesi-exterier-terasamoderni-typova-drevostavba-futura-neo-prodesi-domesi-exterier-vchodmoderni-typova-drevostavba-futura-neo-prodesi-domesi-interier-kuchyne-jidelna

 

moderni-typova-drevostavba-futura-neo-prodesi-domesi-dispozice-1npmoderni-typova-drevostavba-futura-neo-prodesi-domesi-dispozice-2np

 

Výhodou této dřevostavby je možnost jejího zvětšování v podélném směru a také k ní lze přistavět jednoduchý přízemní objekt sloužící například jako zádveří, pracovna, šatna či sklad.


Bydlení v dřevostavbě Futura Neo si můžete vyzkoušet v Budíkově u Humpolce jako víkendový nebo i delší pobyt.


Líbí se vám typová dřevostavba Futura Neo? Podívejte se také na další moderní dřevostavby od společnosti Prodesi | Domesi.

Pokud hledáte inspiraci, učitě si nenechte ujít další zajímavé realizace dřevostaveb.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop