V jednoduchosti je krása, to platí i v případě rodinného domu BG 116

V jednoduchosti je krása, to platí i v případě rodinného domu BG 116

Redakce | Pondělí, 03. srpen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Rodinný dům BG 116 od ověřené a spolehlivé firmy Avanta Systeme nabízí svým majitelům jednoduchý a zároveň nadčasový design. Jeho budoucí majitelé ocení především jeho praktičnost a rychlou výstavbu.


V jednoduchosti je krása

Tato dřevostavba je vlajkovou lodí z typové řady přízemních domů firmy Avanta Systeme. Pozemek na něj by měl být spíše rovinatý. Pro ty, kteří chodí neradi do schodů, nabízí zajímavé, pohodlné a prostorné bydlení. A pokud by to bez schodů přece jen nešlo, lze v podkroví dřevostavby zřídit velký úložný prostor.

Dispozice rodinného domu BG 116 je 4+kk a svou velikostí je tak ideální pro čtyřčlennou rodinu, která ocení jeho praktičnost a rychlou výstavbu. Tento rodinný dům především zaujme svým velkým francouzským oknem do zahrady a jeho krásně prosvětlený obývací pokoj s kuchyní tvoří dominantu celého domu.

Předností domu je především velký půdní prostor, který může sloužit celé rodinně jako úložné zázemí. Dům se dá velmi dobře začlenit i na užší pozemek nebo projekčně upravit přesně na míru vašim přáním.

Avanta-Systeme-BG-116-parkovani-u-domu


"Předností domu je především velký původní prostor."


Avanta-Systeme-BG-116-cely-dum

Technické parametry

  • Projekt dřevostavby: BG 116
  • Dispozice: 4+kk
  • Užitná plocha: 97,89 m2
  • Zastavěná plocha: 119,21 m2
  • Cena hrubé stavby: 1 600 510 Kč bez DPH za hrubou stavbu
  • Realizace: Avanta Systeme spol. s.r.o.

Avanta-Systeme-BG-116-pudorys


mail-ico-poptavka

Zaujala vás typová dřevostavba BG 116? Zašlete dodavateli dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Společnost Avanta Systeme spol. sr.o. působí na trhu od roku 1990. Původně projekční firma se však postupným vývojem vypracovala od menších zakázek charakteru rekonstrukcí, dostaveb, obnovy střešních konstrukcí a půdních vestaveb, ke kompletním realizacím rodinných domů, administrativních či průmyslových objektů. Do současnosti realizovala po celé České republice více než 400 staveb. Své domy staví podle potřeb a přání zákazníka. Domy nízkoenergetické i pasivní, s klasickými i nejmodernějšími způsoby vytápění, ohřevu teplé vody, klimatizace či větrání.

Zaslat dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop