Bydlení v pěně je jako v bavlnce

Bydlení v pěně je jako v bavlnce

Redakce | Úterý, 12. březen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Jak postavit svůj „dům snů", aby to nebylo příliš drahé a abychom byli maximálně spokojení? Odpověď někdy není snadná.

„Rozhodnutí bydlet ve vlastním domě bylo poměrně jednoduché – náročnější se zdál výběr firmy, která nám naše nové hnízdo vybuduje. Osobně bych totiž žádné hnízdo určitě postavit nezvládl, ani pro sýkorky, ani pro sebe," naznačil Petr, který se před rokem přestěhoval i se svou rodinou do nového domu.

„Několik týdnů jsem pečlivě procházel webové stránky nejrůznějších firem, navštívil jsem i veletrh, ale nemohl jsem se rozhodnout," doplnil s tím, že u některých společností ho odrazovala vysoká pořizovací cena, jindy zase nutnost složit nemalou zálohu, případně špatné reference nebo dokonce i velmi nízká kvalita používaných materiálů.

„Připouštím, že zpočátku jsem si nebyl jistý ani u společnosti PURLIVE, protože jsem si nedovedl představit, jak se vlastně staví dům z PUR pěny, to mi připadalo hodně zvláštní. Osobně mám rád zvláštní věci, ale u bydlení jsem nechtěl riskovat," popsal své pocity.

drevostavba-purlive-reference-1-2

A co rozhodlo? „Když jsem viděl, jak je to parádní systém, jak to všechno funguje, jak je to promyšlené a v konečném důsledku i levné, tak jsem se pevně rozhodl právě pro PURLIVE.

Oni asi byli z mých dotazů někdy dost zoufalí, ale já chtěl všechno dopodrobna vědět, vyptával jsem se na nejmenší detaily, pak už jsem tam volal a pobýval tak často, že jsme si začali tykat," svěřil se s úsměvem. „A to se mi opravdu líbí – že mi dům nepostavili žádní anonymní stavaři, ale přátelští profesionálové," uzavřel.

V dřevostavbě od firmy PURLIVE bydlí Petr s rodinou již rok a jsou maximálně spokojeni.


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop