Vybíráme z Adresáře

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Rodinný dům Iva

Lucie Němcová | Čtvrtek, 25. duben 2013 |

Přidat na Seznam.cz

obr 1 kopie kopie kopieRodinný dům Iva společnosti STAVEX KUTNÁ HORA s.r.o. se řadí do střední velikostní kategorie individuálního bydlení. Svou dispozicí 5 + kk pohodlně uspokojí potřeby čtyř- pětičlenné rodiny.

obr 2 kopie kopieProstorný obývací pokoj v přízemí přechází v kuchyňský kout a jídlenu, ze které je možné vstoupit do zahrady. V přízemí se dále nachází samostatný pokoj, který může sloužit jako pracovna, dále menší koupelna, samostatné WC a technická místnost.
Klidová část domu
je osazena v podkroví, kde se nachází dva dětské pokoje, ložnice a větší koupelna. Součástí domu je garáž pro jedno vozidlo, která může být ještě doplněna otevřeným garážovým stáním.

obr 5

Skladba stěn je řešena sendvičovým způsobem, dům patří do nízkoenergetického standardu. Na konstrukci domu jsou použity KVH hranoly, střecha je betonová (Bramac), plastová okna jsou řešena s izolačním trojsklem.

 obr 3 kopie kopie kopie kopieobr 4

 

 

 

 

Dům Iva, stejně jako ostatní domy z nabídky kutnohorské společnosti STAVEX představuje kvalitní a zároveň rychlou cestu k vašemu bydlení. Rodinná firma STAVEX KUTNÁ HORA je členem Asociace dodavatelů monotvaných domů a držitelem Dokumentu národní kvality, který získala mimo jiné díky svým osmnáctiletým zkušenostem s výstavbou dřevěných montovaných domů. Výroba i montáž domů jsou dozorovány Výzkumným a vývojovým ústavem dřevařským v Praze.

Dispozice: 5 + kk
Zastavěná plocha:
101,25 m2
Podlahová plocha: 148,7
Konstrukční systém: panelový
Adresa: Nové Dvory u Kutné Hory
Kontaktní osoba: Ing. Petr Marhan
Telefon: +420 731 571 692

Ostatní vzorové karty z adresáře najdete zde.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop