Vybíráme z Adresáře

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: RD Mníšek

Helena Petáková | Čtvrtek, 23. leden 2014 |

Přidat na Seznam.cz

mnisekNízkoenergetický dům společnosti Dřevostavby Biskup s.r.o. má konstrukci z masivních dřevěných panelů, osazený je kvalitními dřevěnými okny s trojskly. Systémové řešení zajišťuje veškeré nároky na komfortní a zdravé bydlení a poskytuje kvalitní klima a výbornou tepelnou stabilitu v zimě i v létě. Řízené větrání se v zimě stará o přívod čerstvého vzduchu s minimálními energetickými ztrátami díky rekuperaci tepla.

mnisek3mnisek4

mnisek5

 

 

 

 

mnisek8mnisek7Interiér domu tvoří prostorná obývací místnost s centrálně umístěným krbem, volně navazující na prostor jídelny a kuchyně. Dále v přízemí najdete ložnici, pracovnu, spíž, technickou místnost, koupelnu se sprchou a samostatnou toaletu. Patro pak nabízí dětem prostor pro hry i soukromí – dva dětské pokoje a koupelna s vanou. Prostorná terasa přístupná z obýváku, ložnice i koupelny je zčásti zastřešena výraznými přesahy střechy a zvětšuje v letních měsících obytnou zónu směrem do zahrady.

mnisek9mnisek6


Vzorové domy

Více vzorových domů od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat vzorový dům podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo prohlédnout v online verzi zde.


 

 

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop