Vybíráme z Adresáře

Tisk

VZOROVÝ DŮM z adresáře: Country 151

Lucie Němcová | Čtvrtek, 20. březen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

24a496ad36e859fb36d945d55a2060d7Nízkoenergetický vzorový dům Country z nabídky společnosti ELK najdete v centru vzorových domů v Brně. Jde o dvoupatrový rodinný dům, ve kterém najde každý člen rodiny dostatek prostoru pro sebe a své zájmy. Dům poskytuje komfortní plochu 152 metrů čtverečních a dispozici 5+kk.

Dům je postaven tradičně se sedlovou střechou, zákazník si ale může zvolit i jiný tvar střechy. Vzorový dům má zimní zahradu, která je ale volitelným prvkem, a je na rozhodnutí zákazníka, zda si ji k domu objedná, případně dovybaví balkonem. Dvoubarevná s citem členěná fasáda a vikýř nad vchodovými dveřmi dělají dům zajímavější a nadčasový. Navštivte vzorový dům a prohlédněte si svůj budoucí dům pro život v měřítku 1:1.


Vzorové domy

Více vzorových domů od vybraných výrobců a dodavatelů dřevostaveb najdete v sekci Projekty a realizace dřevostaveb. Můžete vybírat z obrázkového zobrazení nebo vyhledat vzorový dům podle zadaných parametrů. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož tištěnou verzi - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb si můžete ZDARMA objednat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript nebo prohlédnout v online verzi zde.


Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop