Adresář firem - reference

Tisk

Dřevostavba kvalitně a v dohodnutých termínech

DAS | Čtvrtek, 17. srpen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

3 DŘEVOSTAVBAFirmu STAVEX jsme si našli na internetu a po prostudování jejich přehledných stránek jsme kontaktovali pana Marhana.

Vše nám vysvětlil a dal nám kontakty na majitele dvou podobných domků, jaké jsme chtěli postavit na klíč i my. V tom vidím velké plus. Využili jsme této nabídky, protože podívat se v reálu na jejich provedenou práci a vyslechnout si přímo jejich zákazníky a jejich čerstvé zkušenosti s realizací stavby i s jednáním firmy se mi zdálo jako ideální prubířský kámen pro rozhodnutí, zda do toho jít právě s touto firmou. Protože v televizi se člověk občas setká s případy, kdy jsou se stavebními firmami velké problémy.

ZofiePo návštěvě u dvou zákazníků a rozhovoru s nimi, jsme ztratili veškeré pochybnosti a s důvěrou podepsali s firmou STAVEX smlouvu. Vyšli nám ve všem vstříc a na všem jsme se dohodli. Postavili nám na podzim 2009 základovou desku a v únoru 2010 byla postavena hrubá stavba a to za jeden den. Stěhovali jsme se v květnu 2010. Vlastní stavba byl koncert sehraných týmů a kromě jednoho kapajícího kohoutku, který byl hned při předávání opraven jsme nemuseli nic reklamovat. Vše bylo provedeno kvalitně a v dohodnutých termínech. Bydlíme v domku od Stavexu již tři roky a jsme spokojeni. Mohu jen doporučit.

 

Pichlovi, okres Kolín


Líbil se Vám článek?
gotop