Adresář firem - reference

Tisk

Firma o nás měla zájem

DAS | Čtvrtek, 17. srpen 2017 |

Přidat na Seznam.cz

8 DŘEVOSTAVBAPro stavbu rodinného domu jsme se rozhodli na jaře v roce 2013. Zvolili jsme stavbu montovaného nízkoenergetického domu. Absolvovali jsme několik jednání s dodavateli těchto domů a pročetli jsme veliké množství internetových stránek. Nakonec jsme bez dlouhého rozhodování zvolili firmu STAVEX KUTNÁ HORA s.r.o.

Prvním faktorem pro rozhodování byla skutečnost, že nabízené domy byly na první pohled pěkné. Druhou skutečností byl přístup firmy STAVEX KUTNÁ HORA s.r.o. Už první telefonické rozhovory naznačovaly, že o nás, jako o zákazníky, mají zájem. Zároveň jsme hned při prvním kontaktu dostali několik velice užitečných rad, jak při přípravě celé stavby postupovat. Firma STAVEX KUTNÁ HORA s.r.o. nám byla nápomocná s přípravou projektové dokumentace a se zprostředkováním kontaktů pro zajištění hypotéky.

Samotná stavba proběhla velice rychle. Koncem února 2014 došlo k předání staveniště a 1. srpna 2014 se uskutečnilo předání dokončeného domu. Veškeré ústní dohody o zahájení stavby nebo o postupu stavebních prací platily vždy a přesně na den a smluvenou hodinu.

Během provádění stavebních prací se k nám pan jednatel, oba stavbyvedoucí a pracovníci firmy chovali skutečně jako k zákazníkům. Vše bylo s námi dopředu projednáno, vše nám bylo vždy vysvětleno a zdůvodněno. Pokud se vyskytl nějaký nedostatek nebo drobná komplikace, byli jsme vždy na tyto skutečnosti upozorněni. Veškeré nedostatky byly ihned s omluvou vyřešeny.

IVAStavební práce byly prováděné kvalitně, což potvrdil i technický dozor stavby, který jsme si sjednali. Během celé stavby nebyl ze strany technického dozoru nutný jakýkoliv zásah nebo upozornění na nekvalitně provedenou práci.

S novým domem jsme maximálně spokojeni. Během pěti měsíců, kdy v něm bydlíme, se nevyskytly žádné závady, nedostatky nebo skryté vady.

Koreňovi, Soběslavice, okres Liberec


Líbil se Vám článek?
gotop