Adresář firem - reference

Pasivní dům s důrazem na moderní technologie

Pasivní dům s důrazem na moderní technologie

Markéta Kristová | Úterý, 05. říjen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Moderní pasivní dům o dispozicí 4+kk s terasou byl realizován na samém okraji lesa v obci Čučice pro jeden velmi milý mladý pár. Svým místem nabízí nádherný výhled do okolní krajiny. Tento dům vychází z typového projektu Bungalovu 145, který je jedním z nejpopulárnějších typových domů firmy Dřevo-House s.r.o.

Pasivní dům na „dálkové ovládání"


Při úvodní schůzce se realizační firma Dřevo-House s.r.o. domluvila s majiteli na tom, že budou celý dům koncipovat jako pasivní s důrazem na moderní technologie. Proto je domácnost napojena na centrální inteligentní ovládání přes telefon, kterým mohou majitelé řídit vytápění celého domu nebo jím jednoduše manipulovat s venkovními žaluziemi. Ty se automaticky vytahují a zatahují během východu a západu slunce v závislosti na sklonu slunečních paprsků.

moderni-pasivni-dum-Drevo-House-1

Autor fotografie: Dřevo-House s.r.o.

Zdravé klima v domě a využití solární energie


Dominantou obývacího pokoje je velký akumulační krb a kromě něj je v každé místnosti vybudováno chytré podlahové vytápění. Automaticky řízené větrání zajišťuje neustálý přívod čerstvého vzduchu s minimem prachu a pylu, optimální vlhkost a příjemné vnitřní klima v zimě i v létě bez potřeby klimatizace. Voda se ohřívá díky fotovoltaickým panelům umístěným na střeše domu.

moderni-pasivni-dum-Drevo-House-3

Autor fotografie: Dřevo-House s.r.o.

Stavění domu bez starostí


Manželé nechali vše plně v režii realizační firmy Dřevo-House s.r.o. – od vyřízení stavebního povolení přes dotaci na pasivní dům v programu Nová zelená úsporám (ve výši 340.000 Kč) až po samotnou realizaci dřevostavby na klíč. Teď už nezbývá než novomanželům popřát spokojený život a pohodové bydlení v jejich typové dřevostavbě.

moderni-pasivni-dum-Drevo-House-interier

Autor fotografie: Dřevo-House s.r.o.

Jak se majitelům v domě bydlí?


„Firmě Dřevo-House jsme svěřili veškerou naši důvěru a vyplatilo se. Na základě našich představ nám náš vysněný pasivní dům nejen postavili, ale vyřídili vše včetně stavebního povolení a dotace v programu Nová zelená úsporám."

Michal Dytrych, majitel domu

moderni-pasivni-dum-Drevo-House-2

Autor fotografie: Dřevo-House s.r.o.

Typový bungalov s maximálním využitím úložného prostoru


Praktický nízkoenergetický Bungalov 145 s maximálně využitým úložným prostorem vám na své užitné ploše zajistí komfortní bydlení. Na terase a ve velkorysém obývacím pokoji si budete vychutnávat ničím nerušené chvíle s rodinou či přáteli. Nejpopulárnější Bungalov 145 byl dispozičně navržen jako 4+kk.

Tento bungalov nabízí komfortní bydlení pro 4 člennou rodinu, s menšími finančními nároky na realizaci. Dům lze postavit i v bezbariérové úpravě ve fázi hrubé stavby, na dostavění nebo na klíč. Součástí ceny dřevostavby na klíč je i základová deska.

Kromě toho si můžete nechat dům postavit ve variantním provedení střechy s valbami nebo podle nejnovějších architektonických trendů střechy bez přesahů se štíty.

bungalov-145-Drevo-House-vizualizacebungalov-145-Drevo-House-pudorys

 

mail-ico-poptavka

Líbí se vám Bungalov 145 a chcete více informací? Zašlete dodavateli dotaz nebo nezávaznou poptávku!

Zaslat dotaz nebo nezávaznou poptávku

 

Technické parametry Bungalovu 145


  • Realizace: Dřevo-House s.r.o.
  • Název domu: Bungalov 145
  • Charakteristika domu: samostatný
  • Počet podlaží: jednopodlažní
  • Konstrukční systém: panelová dřevostavba
  • Podlahová plocha (užitná): 114,00 m²
  • Zastavěná plocha: 145,00 m²
  • Dispozice: 4+kk / 4+1
  • Cena dřevostavby na klíč (vč. DPH): 3 977 630 Kč
  • Cena včetně základové desky: Ano

typovy-bungalov-145

Autor fotografie: Dřevo-House s.r.o.


Líbil se Vám článek?
gotop