Adresář firem - reference

Pasivní dům podle vlastního návrhu

Pasivní dům podle vlastního návrhu

Markéta Kristová | Středa, 16. červen 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Mladý pár, Václav Krchňáček s přítelkyní, měli o svém budoucím bydlení poměrně jasnou vizi. To pro firmu Dřevo-House nepředstavovalo žádný problém. Naopak. Jejich návrh, který vycházel z jejich typizovaného bungalovu 4+KK, jim do posledního detailu zrealizovali.


Nízkoenergetický bungalov ve Valticích

Dřevostavba s prostornou terasou je zasazena do svahu s krásným výhledem na vinice v historickém srdci Valtic přímo pod zámkem. A protože se jedná o pasivní dům, pomohla dodavatelská firma Dřevo-House mladému páru vyřídit dotaci v programu Nová Zelená úsporám v celkové výši 340.000 Kč. Dům je vytápěný podlahovým elektrickým topením s malou fotovoltaickou elektrárnou na střeše, vzduchotechnikou s rekuperací a krbovými kamny v obývacím pokoji.

„Dům jsme si chtěli navrhnout sami a firmě svěřit pouze jeho realizaci. To však většina společností neumožňuje – nabízí výhradně šablonová řešení. Naštěstí jsme narazili na Dřevo-House, který nám ve všem vyšel vstříc. A tak bydlíme pohodlně, rychle a po svém,"  dodává spokojeně pan Václav Krchňáček.

Dřevo-House pasivní dům podle vlastního návrhuDřevo-House pasivní dům podle vlastního návrhu

 

Více fotografií a informací z realizace domu→


Líbil se Vám článek?
gotop