Masivní podlaha jako spojující prvek celého bytu

Masivní podlaha jako spojující prvek celého bytu

Komerční sdělení | Sobota, 20. červenec 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Určitě nikdo neplánuje, že bude měnit každý rok podlahovou krytinu. Protože je podlaha většinou největší plochou v interiéru, významně ovlivňuje jeho charakter na řadu let. Aby váš domov působil harmonicky a v souladu, zvolte masivní podlahu do celého interiéru. Dodáte mu tak jedinečnost a jednotný styl.

Plánujte dopředu

Vyjasněte si včas, v jakém duchu se interiér vašeho domu ponese. Orientální styly se kombinují s tmavými barvami a doplňky ve výrazných barvách, naopak skandinávský styl je proslaven svou světlostí a jednoduchostí.Důležitá je také orientace bytu a velikost místností.

  • Orientace ke světovým stranám ovlivňuje množství světla, které v bytě máme.
  • Pokud máme byt spíše malý a tmavý, můžeme do něj přivést světlo pomocí bílých stěn a světlé podlahy.
  • Prosluněné a prostorné místnosti snesou tmavší druhy dřeva, které mohou být v líbivém kontrastu.

FEELWOOD-podlaha

Správně zvolený interiér k podlaze

Protože stále platí, že v jednoduchosti je krása, volte raději jednoduchost, univerzálnost a nadčasové barvy, které budou k masivní podlaze skvěle ladit a dají vyniknout její kráse. Aby však nepůsobila poněkud jednolitě, doplňte svůj interiér textilními doplňky, běhouny či rohožemi. Textilie jsou cenově přijatelné, velice snadno se mění a dokouzlí váš interiér, který navíc získá na útulnosti.

S podlahou slaďte okna a dveře, případně zárubně. Pokud ale volíte v těchto případech umělé materiály, nesnažte se hledat tón, který by byl totožný s vaší podlahou. Dřevo je prostě dřevo a nelze ho nahradit laminátovou náhražkou. Místo toho raději zvolte dveře jednoduše bílé, šedé nebo skleněné. Stejně tak okenní rámy vybírejte spíše v bílé barvě nebo rovnou v kovovém provedení.

podlaha-loznice

Výhody masivní podlahy

Pokud se rozhodnete umístit masivní podlahu do celého bytu, budete mít nejen sjednocený interiér, ale také péči o něj. Nebudete potřebovat množství přípravků, které jednotlivé podlahy vyžadují. Vystačíte si s výkonným luxem, mopem a jedním přípravkem vhodným na dřevěné podlahy.

Vyvarujte se kombinací několika druhů dřeva v jedné místnosti. Jehličnaté a listnaté dřeviny k sobě prostě neladí. Stejný nesoulad vyvolají více než dvě povrchové textury.

Masivní podlaha Feel Wood je jedinečným, nadčasovým a dlouhotrvajícím doplňkem vašeho spokojeného bydlení.

Info: www.feelwood.cz, www.secacz.cz 

SaR 3-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop