Robotický vysavač se v kombinaci s centrálním vysavačem stává spolehlivým pomocníkem pro vaši domácnost

Robotický vysavač se v kombinaci s centrálním vysavačem stává spolehlivým pomocníkem pro vaši domácnost

Redakce | Úterý, 21. červenec 2020 |

Přidat na Seznam.cz

V naší moderní době jsme si už zvykli na robotické vysavače. Mnoho uživatelů dnes již také ví, že jejich robotický vysavač odmítá dál uklízet do té doby, dokud někdo ručně nevysype jeho zásobník na prach. To většinou každý udělá do koše pod kuchyňskou linkou a tím v prostoru opět zvíří prach, alergeny a roztoče, nemluvě o tom, že vše dýchá. Posunuli jsme robotický úklid našich domovů do úplně automatického provozu pomocí centrálního vysavače. Prach je odváděn potrubím mimo obytné prostory, a navíc je k ruce výkonný a tichý centrální vysavač, který umí uklidit i na nábytku, sedací soupravu, nebo dokonce váš automobil! Robó je jediný opravdový a spolehlivý pomocník a perfektní partner pro všechny centrální vysavače.


Robotický vysavač je kompatibilní se všemi centrálními vysavači

KIT ROBÒ KTR800A je perfektním doplňkem jakéhokoli centrálního vysavače. Jeho automatická základna s technologií Plug and Play je kompatibilní se všemi sacími zásuvkami v domě. Ideální spojení centrálního vysavače s robotickým je ve fázi projektování vaší nové dřevostavby.

Nechte si navrhnout rozmístění vysavačových zásuvek a na vhodná místa i zásuvky pro jeden či více robotů. Robotický vysavač lze snadno přenést k připravené zásuvce do patra domu, kde může sám uklízet v druhé polovině týdne. Centrální vysavač však umí obsloužit jakékoliv množství robotických vysavačů v celém domě!

IMG 8901 - box aperto scontorno


Nejlepší domácí pomocník nejen do dřevostavby

ROBÒ je připraven uklízet vždy, když dostane pokyn. Ten je buď naprogramovaný, nebo jej lze aktivovat pomocí speciální aplikace na dálku. Můžete programovat jeho činnost kdykoli během dne, nebo ho nechat volně jednat v naprosté autonomii a v naprostém tichu, i když doma nikdo není. Jeho baterie zajišťuje dlouhou životnost. Robó opravdový pomocník, protože čas je k nezaplacení.

robo image

Hlavní výhody robotického vysavače

  • Automatická základna je instalována s technologií Plug and Play pro okamžité použití.
  • Je ideální pro všechny typy instalací počínaje novými byty či domy, kde je ideální navrhnout rozmístění vysavačových zásuvek pro Robó základnu, přes připojení ke stávajícímu centrálnímu vysavači, kde stačí pouze zasunout přípojku základny do existující vysavačové zásuvky, až po dodatečnou montáž do každého domu či bytu, kdy ve spojení s výkonným a cenově dostupným centrálním vysavačem vytvoří optimální uklízecí team.
  • Robó TR800 je ale také vynikající robotický vysavač s mnoha inteligentními funkcemi a lze jej dodat i bez základny pro použití, které je obvyklé u jiných značek robotických vysavačů. V mnoha ohledech je však chytřejší a spolehlivější.
  • Exkluzivní samočistící systém Robó SCR v sestavě KTR800A, jejíž součástí je samočisticí základna připojená pomocí hadice do zásuvky centrálního vysavače, drasticky snižuje údržbu robota odsáváním pylu, alergenů a mikroprachu přímo do centrální vakuové jednotky. Ty jsou shromážděny v zásobníku robotického vysavače a jedině odsáním do centrální jednotky dojde k jejich úplnému odstranění z ošetřených povrchů. Tímto způsobem nikdo nikdy nebude v kontaktu s nečistotami!
  • Samočisticí systém (SCR) Samočisticí ROBÒ se neomezuje pouze na vyprázdnění nádoby na prach, ale zároveň vyčistí filtry a hlavní kartáč, který se během samočisticího cyklu aktivuje mikrootáčením, kterým se sníží na minimum hromadění nečistot a vysátého prachu, přítomného v prachové nádobě. Tímto způsobem samočisticí systém (SCR) spolu s centrálním vysavačem zaručují po dlouhou dobu optimální práci ROBÒ, který se udržuje vždy připravený k použití s maximálním výkonem. Hlavní kartáč, štětiny a sběrná lišta, mají spirálovitý tvar, který omezuje shlukování vláken, vlasů atp.
  • ROBÒ má zmenšené rozměry: jeho výška umožňuje průchod pod mezerami 8 cm. Zatímco jeho výška na nabíjecí základně je 13 cm, ideální pro instalaci v prostorech s minimální výškou, která není menší než tato velikost (pod kuchyňský nábytek, skříně atd.).

Jednoduše, opravdu čistý domov!

Automatické vyprazdňování prachového zásobníku díky připojení k centrálnímu vysavači. Po dokončení úklidu se ROBÒ vrátí do samočisticí základny, připojí se na kontakty nabíjecí základny a zahájí autonomní vnitřní samočištění.

Tím se automaticky aktivuje proces, který otáčí hlavním válečkovým kartáčem v synchronizaci s centrální vysavačovou jednotkou po dostatečnou dobu, aby se zajistilo vyprázdnění nádoby na prach, regenerace filtrů a kartáčů *.

Speciální vnitřní deflektor v kombinaci s extrémním výkonem centrálního vysavače s vysokým průtokem vzduchu zajišťuje, že nádoba na prach ROBÒ zůstane vždy čistá. ROBÒ bude vždy připraven k dalšímu použití a vy se zcela vyhnete kontaktu s prachem.

Aertecnica Tubò_Robò TR800_Base nuova - montaggio piu fondo


Připojení k centrálnímu vysavači

Připojení samočisticí základny KIT ROBÒ k centrálnímu vysavači se vždy provádí stejným způsobem. Samočisticí základnu připojíme k vyhrazené vysavačové zásuvce, nebo ke kterékoliv již existující. Samočisticí základna KIT ROBÒ byla navržena tak, aby šla připojit k většině sacích zásuvek na trhu **.


Jak vyřešit robotický vysavač Robó do domu či bytu kde není nainstalován centrální vysavač?

Výkonný a tichý centrální vysavač Condovac 660 je určen k jednoduchému zabudování do šatních skříní, kuchyňských linek, na toalety a do jiných malých nebytových prostor. Jeho design neurazí nikoho ani na viditelných místech. Ve spojení s Robó vytvoří ve vašem obydlí výkonný uklízecí team, který se bude ve vaší nepřítomnosti starat o váš čistý domov.

Centrální vysavač se navíc ve všech uvedených typech instalací postará o úklid všude tam, kam žádný robot nedostáhne. Pomocí 9m dlouhé hadice vysajete nábytek, sedací soupravu, pavučiny a také třeba auto v garáži.

V případě instalace do větších bytů a domů by bylo nejlepší kontaktovat naši firmu a domluvit si návštěvu technika pro odbornou konzultaci a návrh možného řešení. Tato služba je zdarma.

Aertecnica Tubò_Robò TR800_Navigazione_02


* Doporučuje se pravidelně kontrolovat, zda je spirálový kartáč opravdu čistý, bez dlouhých vlasů, nití a podobných překážek, které mohou snížit účinnost čištění. Frekvence kontroly se může lišit v závislosti na typu podlahy a zdrojů znečištění.

** U jiných typů vysavačových zásuvek, než jsou ty s kontakty pro nízkonapěťový ovládací okruh, (které aktivují centrální vakuovou jednotku při vkládání vysavačové hadice), se předem zeptejte na nejvhodnější řešení.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop