Condovac 660: <small>Ideální centrální vysavač do menší dřevostavby</small>

Condovac 660: Ideální centrální vysavač do menší dřevostavby

Komerční sdělení | Úterý, 15. září 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Úplnou novinkou v oblasti malých centrálních vysavačů nebo menších rodinných domů je malý, tichý a velmi výkonný centrální vysavač Condovac 660 v provedení pro montáž na stěnu, k zapuštění do sádrokartonové příčky nebo do podhledu dřevostavby.


Praktický pomocník do dřevostavby

Centrální vysavač je spojený s jednotlivými zásuvkovými vstupy jednoduchým potrubím, které zajišťuje odsávání prachu a nečistot od vysavačových zásuvek až k výkonné centrální vysavačové jednotce, která vše přefiltruje a vyčištěný vzduch vyfoukne mimo dům. Tím mají jeho uživatelé jistotu, že žádní roztoči ani alergeny se již nikdy nevrátí zpět do obytných prostor.

Do zásuvkových vstupů obsluha zasune až devítimetrovou vysavačovou hadici, kterou lze u středních domků uklidit z jednoho místa i celé patro, a to i včetně schodů a jiných pro přenosný vysavač hůře dostupných míst.

Centrální vysavač lze navíc doplnit praktickou automatickou lopatkou na smetí: ke štěrbině umístěné v soklu kuchyňské linky nebo třeba skříně v předsíni stačí jen namést nečistoty a nohou ji spustit, a to bez ohýbání, bez lopatky, bez nutnosti čištění. Vše, co je v její blízkosti, pak skončí ve filtračním sáčku vysavače.

centralni-vysavac-hadice

obr.: Do zásuvkových vstupů se zasune až devítimetrová vysavačová hadice, kterou lze u středních dřevostaveb uklidit z jednoho místa.

centralni-vysavac-schodiste

obr.: Pohodlná a praktická hadice zajistí úklid celého patra, a to i včetně schodů a jiných hůře dostupných míst v dřevostavbě.

centralni-vysavac-sterbina

obr.: Ke štěrbině umístěné v soklu kuchyňské linky stačí jen namést nečistoty a je uklizeno.


Další výhody vysavače Condovac 660

  • Vysavač Condovac 660 pořídíte za velmi příznivou cenu (9 990 Kč bez DPH). S příslušenstvím a montáží se celková dodávka pro středně velký dům pohybuje zpravidla do 20 000 Kč
  • Možnost instalace kamkoliv na toaletu, do komory, garáže, technické místnosti.
  • Vysavač lze zavěsit na stěnu nebo zapustit do sádrokartonové příčky, do podhledu dřevostavby apod.
  • Délka hadice vysavače je dlouhých 9,1 m.
  • Vysavač lze instalovat i svépomocí.

condovc-660


Kvalita centrálních vysavačů především

Výrobcem vysavačů Condovac je Kanadská společnost Nuera air, která je největším producentem centrálních vysavačů na světě, jako jsou například značky Husky, Duovac, Soluvaca mnoho dalších. Kvalita a náhradní díly jsou garantovány. Dovozce společnost Newag spol. s.r.o. působí na českém a slovenském trhu více jak 27 let.

centralni-vysavac-uvodni

obr.: Centrální vysávání patří mezi moderní a zdravé způsoby vysávání v domácnosti.

Více informací o centrálním vysavači Husky→

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop