Tisk
Dřevostavby Honka nyní za akční ceny

Dřevostavby Honka nyní za akční ceny

Michal Babor | Středa, 20. červenec 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Společnost HONKARAKENNE Oyj, největší světový výrobce masivních srubových staveb, kterou u nás zastupuje společnosti FINNY, nabízí nyní své modely dřevostaveb Hattu a Mukava za zvýhodněné ceny.

Mukava

IMG_MUKAVA Tento dům patří do kategorie malých rodinných domů a svým moderním designem se hodí jak do přírody, tak i do hustěji osídlených lokalit. Mukava je tak velmi zdařilým důkazem toho, že masivní dřevěné domy HONKA dokáží být citlivé ke svému okolí i ve městech a zároveň dopřávat svým obyvatelům pozitivní energii zdravé prostředí přírodního dřeva.

Tento exkluzivní model domu Mukava ve variantě trámu ROL 230 je aktuálně dovezen do ČR, složen ve skladech HONKA a je k dispozici k odebrání za akční cenu. Cena za HONKA dodávku tohoto modelu 3 750 000 Kč včetně DPH.

Hattu

IMG_HATTU HATTU_intJednoduchý originální a svěží design tohoto modelu je ideální kombinací pro milovníky přírody, dřeva a zároveň čistých tvarů a moderní architektury. Dominující prosklený hlavní štít stírá hranici mezi interiérem a exteriérem a díky své otevřené výšce do střechy poskytuje z obývacího prostoru nádherný výhled do zahrady. Dispozice nabízí dvě ložnice a otevřený prostor v podkroví, který lze využít variabilní způsobem, například jako hernu pro děti.

Také tento model je již dovezen do ČR a složen ve skladech. Akční cena za dodávku tohoto modelu 3 700 000 Kč včetně DPH.

HONK1Podrobnější prezentaci těchto domů a dalších projektů z nabídky HONKA najdete v aktuálním čísle časopisu Dřevo&Stavby 4/11. Zároveň se tímto omlouváme za chybu v popisu místností u domu Hattu – v uveřejněném půdorysu byla místnost vlevo vedle kuchyně označena jako koupelna, jedná se ale o pokoj. Půdorys zde uvedený je již opravený.

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (6)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop