Tisk
RIGIPS: <small>Přijeďte na konferenci DŘEVOSTAVBY V PRAXI 6</small>

RIGIPS: Přijeďte na konferenci DŘEVOSTAVBY V PRAXI 6

a.janousek | Pondělí, 08. říjen 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Ve dnech 1.–2. listopadu 2012 se bude v hotelu Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem konat šestý ročník konference Dřevostavby v praxi. Zúčastněte se konference s několikaletou tradicí, která si klade za cíl spojovat profesionály z oblasti dřevostaveb, kteří mají co říct k aktuálním trendům a technologiím ve výstavbě a předávají si zkušenosti přímo z praxe.

Během dvoudenníkonference vyslechnete téměř tři desítky odborných přednášek mluvčích, kteří se s Vámi podělí o své znalosti, upozorní na chybná stavební a technická řešení a nabídnou praktická doporučení pro správné řešení technických detailů, projektů a postupů.

Program je nabitý

Mezi tématy najdete nové možnosti skladeb nosných i nenosných konstrukcí do dřevostaveb s konstrukční deskou RigiStabil, praktické zkušenosti z cvičných požárů deskových materiálů pohledem vyšetřovatelů příčin vzniku požárů HZS ČR, posuzování požárně-bezpečnostního řešení stavebně-požárním dozorem HZS i statickým výpočtem, změny v souvislosti s novou legislativou o hospodaření s energií (průkaz ENB), projektování detailů a jejich realizace na stavbě, příprava na Blower Door test, hydroizolace plochých střech, správné skladby šikmých střech, vlastnosti konstrukcí z deskových materiálů z hlediska akustiky, tepelných ztrát, tepelně-vlhkostního chování a mnoho dalšího. Detailní program ZDE.

Na tradiční konferenci si budete moci promluvit s techniky z 23 partnerských společností, které patří mezi zkušené výrobce a dodavatele materiálů, nástrojů a služeb pro dřevostavbaře. Konference je zařazena do projektu celoživotního vzdělávání ČKAIT (2 kreditní body).

Účastnický poplatek 1 400 Kč + 20 % DPH, celkem 1 680 Kč / 1 osoba. Občerstvení a ubytování je zajištěno v rámci poplatku. Registrace online ZDE. Uzávěrka přihlášek bude dne 19. 10. 2012.

Kontakt: Saint-Gobain Construction Products CZ a.s., divize Rigips, Počernická 272/96, Praha 10, tel. 730 181 859, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.rigips.cz

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop