Tisk
Vyhrajte kolekci dřevěných hraček a dětského nábytku!

Vyhrajte kolekci dřevěných hraček a dětského nábytku!

Dagmar Šimonová | Úterý, 19. březen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Hlasujte a vyhrajte hodnotné ceny! Časopis DřevoStavby vyhlásil soutěž Dřevostavba roku 2013, ve které soutěží o titul domy na bázi dřeva - dřevostaveby prezentované v časopisu Dřevo&Stavby ve vydáních 1-6/2013 prostřednictvím rubriky „Pojďte dál" (tak zvaná redakční návštěva). Soutěž Dřevostavba roku je prezentována v časopisu Dřevo&Stavby a na webu www.drevoastavby.cz, přičemž hlasování probíhá výhradně prostřednictvím webu www.drevostavbaroku.cz. Mezi ceny pro hlasující byla v minulém týdnu zařazena i jedna novinka - kolekce dřevěných hraček a dětského nábytku od společnosti LARIX-TOZ v hodnotě 8 000 Kč.

Kolekce zahrnuje

stavebniceDřevěnou maxistavebnici KIPITO, která se skládá z velkých dřevěných kostek, hranolů a ostatních součástí (např. kola, tyčky, ..). Maxistavebnice nadchne tím, že je možné stavět prostorově velké stavby.

Dřevěné kostky s obrázky KIPITO - velké kostky ze dřeva (velikost 6x6x6 cm). Kostky jsou hladce obroušené, bez povrchové úpravy. Šest kostek je oboustranně gravírováno obrázky.

Masivní stohovací židličku Kipi - lehká, skladná židlička z masivního dřeva

Dřevěnou židličku Kočka- dřevěná židlička nejen k sezení, ale i k hraní

 

O soutěži

zidlicka-stohovaciZ každého vydání časopisu Dřevo&Stavby 1-6/2013 jsou na webu www.drevostavbaroku.cz publikovány domy z redakčních návštěv. Mezi nimi hlasující svým hlasováním zvolí semifinalistu z vydání 1-6/2013 postupujícího do finálového hlasování, přičemž semifinalistu z každého vydání určuje vždy nejvyšší podíl hlasů stanovený procenticky z celkového počtu hlasujících v daném kole. Každé jedno kolo hlasování o semifinalistu soutěže začíná termínem vydání časopisu Dřevo&Stavby a končí termínem vydání následujícího vydání časopisu Dřevo&Stavby, přičemž hlasování o šestého semifinalistu je ukončeno týden před uzávěrkou vydání 1/2014časopisu Dřevo&Stavby.

židlička kočička 2

Finálové hlasování, v němž soutěží šest domů (6 semifinalistů) o dřevostavbu roku, se vyhlašuje s termínem vydání 1/2014 časopisu Dřevo&Stavby. Finálové hlasování je ukončeno týden před veletrhem Dřevostavby 2014, kde proběhne slavnostní vyhlášení vítězů. Vítězové jsou pak publikováni ve vydání 2/2014. Titul Dřevostavba roku získává dům – dřevostavba, která ve finálovém hlasování získá nejvyšší podíl hlasů stanovený procenticky z celkového počtu hlasujících ve finálovém kole. Hlasovat mohou všichni návštěvníci webu www.drevoastavby.cz, respektive www.drevostavbaroku.cz, přičemž pouze registrovaní uživatelé mohou vyhrát hodnotné ceny! Do závěrečného hlasování o ceny budou zařazeni účastníci hlasující v jednotlivých dílčích kolech i v kole semifinálovém.

Více informací o pravidlech nebo cenách zjistíte na webu www.drevostavbaroku.cz

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop