Tisk
STAVEX KUTNÁ HORA: <small>Další člen rodiny vzorových dřevostaveb</small>

STAVEX KUTNÁ HORA: Další člen rodiny vzorových dřevostaveb

Lucie Němcová | Středa, 12. červen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

O tom, že se firmě Stavex Kutná Hora na trhu dřevostaveb daří, není pochyb. Jejím dalším úspěchem je otevření vzorového domu v Nových Dvorech u Kutné Hory. Vzorový dům byl slavnostně otevřen minulý čtvrtek za přítomnosti majitelů firmyrodiny Marhanových a všech významných subdodavatelů dřevostaveb firmy Stavex Kutná Hora, s.r.o., časopis Dřevo&Stavby byl také při tom.

Vzorový dům Iva

6(1)7 kopie

 

 

 

 

1 kopie kopie2 kopie4 kopie

 

 

 

Rodinný dům Iva svou dispozicí 5+kk uspokojí potřeby čtyř- až pětičlenné rodiny.
Prostorný obývací pokoj v přízemí přechází v kuchyňský kout a jídelnu, ze které je možný výstup na zahradu. V přízemí se dále nachází samostatný pokoj, který může sloužit jako pracovna, dále menší koupelna, samostané WC a technická místnost.
Klidová část domu je osazena v podkroví, kde se nachází dva dětské pokoje, ložnice a větší koupelna. Součástí domu je garáž pro jedno vozidlo, která může být ještě doplněna otevřeným garážovým stáním.
Skladba stěn je řešena sendvičovým způsobem, dům patří do nízkoenergetického standardu. Na kostrukci domu jesou použity KVH hranoly, střecha je betonová (Bramac), plastová okna jsou řešena s izolačním trojsklem.

Rodinná firma Stavex Kutná Hora - zkušenosti, kvalita a spolehlivost

11 kopie kopieDřevostavby realizuje firma od roku 1994 a za tu dobu učinila šťastnými desítky majitelů nových domů. „Sázíme na solidnost, spolehlivost a vynikající vztahy jak se subdodavateli, tak samotnými investory," zahájil otevření vzorového domu Ing. Pavel Marhan – jednatel společnosti a pokračoval: „Jsme členy Asociace dodavatelů montovaných domů, nositeli Dokumentu národní kvality, vlastníme certifikát řízení kvality ISO a další certifikáty kvality. Snažíme se svým závazkům dostát kvalitně a včas. Ať zvedne ruku ten, komu dlužíme!" Konkrétní dotaz pana Marhana staršího vyvolal ve tvářích přítomných zprvu úsměvy, pak se ale všichni přítomní se vší vážností shodli na tom, že Stavex Kutná Hora nedluží finance opravdu nikomu, což je v současném obchodování spíše světlá výjimka. Následně slovo převzal Ing. Petr Marhan, syn, který poděkoval přítomným zástupcům firem za jejich podporu a vynikající spolupráci.

8 kopie kopie9 kopie

 

 

 

 

5 kopieNa vzorovém domě se subdodávkami podílely mimo jiné renomované firmy jako je SWN Moravia, Rigips, DEK Trade, IZOTEM a další. Na interiérovém vybavení domu je pak vidět citlivý zásah Markéty Marhanové, manželky Ing. Petra Marhana.



Více informací o novém vzorovém domě Iva najdete zde.

Vzorový dům můžete navštívit od pondělí do soboty, prohlídku lze domluvit telefonicky na číslech: 731 571 692, 731 571 670, 733 114 709, 731 571 672.

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop